nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Amethyst Eau de Parfum 100 ml
Amethyst Eau de Parfum 100 ml
0 Reviews | Review toevoegen

Woody Spicy Top notes are: bergamot, pepper, grape, raspberry (hesperidic, spicy, fruity) Heart notes are: incense, palisander wood, jasmin, orris (woody floral) Base notes are: vegetable amber, sa

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 195,00
€ 135,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Olivier Durbano - Amethyst 

Waiting for new packaging.


Eau de parfum inspired by legend and symbolize of amethyst
 

AMETHYST

The amethyst which was considered for a long time like one of the most precious stones due to its purple, lilac, or mauve color, derives its name from the Greek “Amethustos” which means “protects against inebriety”.
In the Antiquity, the amethyst was considered to be a talisman against drunkenness and a
protection against poison and ill fate. It was a symbol of self-effacement, inner peace, and
temperance but was also associated with the purifying force of the spirit.
 
Mythology told that the Greeks used cups made of amethyst in order to protect themselves
against the excesses of alcohol yet water poured in those cups made out of amethyst took on the color of wine. The Eau de Parfum Améthyste also belongs to the family of spicy woody perfumes; a perfume that is mysterious and powdery, protective and fruity, like a resuscitated secret.
 
Woody Spicy
Top notes are: bergamot, pepper, grape, raspberry (hesperidic, spicy, fruity)
Heart notes are: incense, palisander wood, jasmin, orris (woody floral)
Base notes are: vegetable amber, sandalwood, musk, vanilla, (woody, musky, vanillic)

De mening van ParfuMaria: 
Na Rock Crystal werd Olivier Durbano geïnspireerd om een andere geur te maken genaamd: Amethyst. De Amethyst die werd beschouwd voor een lange tijd als een van de meeste bijzondere edelstenen dankzij zijn paarse kleur en hij ontleent zijn naam aan de Griekse 'Amethustos' wat betekent 'beschermt tegen dronkenschap'. In de oudheid, werd de Amethist werd beschouwd als een talisman tegen dronkenschap en een bescherming tegen vergif en ziekte. Het was een symbool van innerlijke vrede en matigheid maar werd ook geassocieerd met de zuiverende kracht van de geest. Volgens de Griekse Mythologie maakten de Grieken bekers gemaakt van Amethist en gebruikten het om zich te beschermen tegen de excessen van alcohol. Zelfs als men water deed in deze bekers gemaakt van Amethist kreeg het water door de paarse kleur de kleur van wijn. De Eau de toilette Amethyste behoort tot de familie van kruidige en woody parfums; een parfum dat mysterieus is en poederig, beschermend en fruitig. Net een geneeskrachtig en bijzonder geheim.
Deze geur is erg sensueel en geschikt voor mannen en vrouwen. Prachtig voor overdag maar ook voor een avond uit zal menigeen u herinneren door deze spannende geur.
Tekst: Maria van Geuren.
© ParfuMaria

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.