nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00


About Arabian Oud

 


"Bij Arabian Oud is alles wat we doen geïnspireerd door onze missie, waarden en visie"

Over ons:
Opgericht in 1982, met meer dan 3700 werknemers, 600 vestigingen en meer dan 400 unieke oosterse en westerse luxe geuren, is Arabian Oud de grootste geurfabrikant en retailer ter wereld die gespecialiseerd is in wierook, oosterse parfums en olieparfums.


Arabian Oud is de geur van luxe en is een prominente en vertrouwde naam met meer dan 30 jaar expertise in de productie van authentieke geuren. De eerste plaats winnen in het Midden-Oosten, Afrika en de 11e wereldwijd zoals geclassificeerd door Euromonitor in 2013 en gerangschikt als een van de sterkste honderd merken in Saoedi-Arabië in 2013.

Het bedrijf beheert een winkelketen van 620 winkels wereldwijd die meer dan 400 luxe en unieke geuren verkopen. Arabian Oud heeft meer dan 3.700 medewerkers die klanten bedienen in meer dan 50 steden en 33 landen wereldwijd, van Londen tot Parijs en in het hele Midden-Oosten met een toewijding aan kwaliteit en perfectie in de parfumkunst.

Met meer dan dertig jaar ervaring, succes en vertrouwen in de productie van de beste unieke oosterse parfums en onderscheidende westerse geuren, heeft een breed scala van zijn producten wereldwijd, internationale en lokale prijzen gewonnen tegen de meest prestigieuze internationale bedrijven in de parfumindustrie.

Dit zou nooit een realiteit zijn geweest zonder de steun en het vertrouwen van onze klanten en hun voortdurende streven naar excellentie, wat onze ambitie heeft vergroot om altijd het beste te nastreven.


Onze missie
Bij Arabian Oud begrijpen we dat het bereiken van grootheid niet gemakkelijk is, je moet de wereld bewijzen dat je het waard bent en je moet in gedachten houden dat elk detail telt.

We streven naar perfectie, diversiteit, verfijning en excellentie in al onze producten. Om dat te bereiken, werden we creatief met alles, van het product zelf tot het kiezen van onderscheidende ontwerpen voor al onze parfumflesjes die onze Arabische cultuur en erfgoed behouden.


Onze visie:
Bij Arabian Oud bewonderen we trots ons Arabisch erfgoed en ons enige doel is om het voor de wereld te vertegenwoordigen op de beste manier die het zou moeten zijn. Voor ons doen we dat via onze producten; elke geur draagt ​​een stukje erfgoed, cultuur en tradities van het Midden-Oosten in het algemeen en de Arabische wereld in het bijzonder.

We streven er altijd naar het hoogste niveau van uitmuntendheid te bereiken. Of het nu gaat om kwaliteit of uniekheid in onze producten of de manier waarop we onze gedachten verzamelen om het hoogste niveau van concurrentievermogen te bereiken en de lucht te bereiken. Bewonder charmante geuren, prachtige ontwerpen, fluwelen aanraking en legendarische verbeelding. Ons doel is om de verfijning in de ogen van onze klanten te zien.


Onze waarden:
Parfums zijn altijd een van de dingen geweest die alle mensen in één harmonie bijeenbrengt.

Omdat we de grote rol van vrouwen waarderen en hoe moeilijk het is om hun niveau van verfijning en succes te bereiken, hebben we ervoor gezorgd dat we met een unieke collectie voor vrouwen komen die de unieke persoonlijkheid van elke vrouw weerspiegelt.

Als het om mannen gaat, begrijpen we hun verschillende interesses en hoe elk een andere ziel heeft. Daarom daagden we onszelf uit om elke parfum in staat te stellen hun personages, vormen, gewoonten en verlangens over te brengen.

Parfums komen van verschillende oorsprong en elke geur weerspiegelt de cultuur waar het vandaan komt. Het oosten heeft zijn eigen charme, terwijl het westen vol creativiteit is. We besloten om iets unieks te bedenken door de charme van het Oosten te combineren met de Creativiteit van het Westen en het Oosten en het Westen te verbazen met onze filosofie van geselecteerde geuren.


Onze strategie:
Bij Arabian Oud streven we naar perfectie en onze droom is om onze oosterse cultuur en groot erfgoed te verspreiden in onze parfums over de hele wereld.


We vertalen ons rijke erfgoed in onze producten. We reizen de wereld van oost naar west op zoek naar zeldzame geuren die niemand heeft geïntroduceerd, en met onze intense ervaringen die we vele jaren hebben opgedaan, introduceren we een kenmerkende geur die uniek is voor Arabian Oud.

Momenteel hebben we vestigingen in meer dan 50 steden en 33 landen wereldwijd, van Londen tot Parijs en het hele Midden-Oosten met een toewijding aan kwaliteit en perfectie in de parfumkunst.Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.