nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
OVER Bjork and Berries

Björk & Berries is een Zweeds botanisch huidverzorgings- en parfumhuis dat zich toelegt op het vastleggen van de schoonheid en voordelen van de Zweedse natuur in zijn puurste vorm - en het opnieuw creëren van die ervaring in vakkundig vervaardigde producten die mensen dagelijks gebruiken.

HUN VERHAAL
Björk & Berries begon als een klein project in de diepe bossen van Noord-Zweden, een combinatie van eeuwenoude Zweedse natuurlijke schoonheidstradities gebaseerd op lokale flora - wilde kruiden, planten en bessen - met geavanceerde technologie om zeer effectieve moderne schoonheidsproducten te creëren. In nauwe samenwerking met een team van huiddeskundigen, cosmetische formuleerders, botanici en gerenommeerde parfumeurs, is het onze visie om deze Zweedse schoonheidstradities te behouden en ze met de wereld te delen door middel van luxe biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten en ambachtelijke geuren.

Luxueus en toch duurzaam - ecologie vormt de kern van ons ethos - elke formule is ontworpen om de maximale schoonheidsvoordelen te bieden met een minimale hoeveelheid ingrediënten om uw schoonheidsroutine te stroomlijnen. Onze ontwikkeling van producten is gebaseerd op grondig onderzoek en ons idee is om zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten in unieke melanges te combineren met een bewuste en zintuiglijke applicatie-ervaring, in milieuvriendelijke verpakkingen. Alle producten zijn gemaakt in Zweden.


Weergave:


Bezig met laden...