nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Boellis Logo

BOELLIS 1924

Boellis man kapper is gelegen in het meest elegante centrum van Napels, in een luxe en rustige flat van 240 meter op de 2 ° verdieping. Boellis is kapper in Napels sinds 1924. De oprichter Don Antonio verliet Puglia om fortuin te zoeken in de ex-hoofdstad van de twee Siciliaanse heerschappij. Zijn vader was een kleermaker die wonderen kon doen met de schaar. Antonio volgde de weg van de vader: hield de schaar en voegde de kam toe.

Antonio en Michele Boellis, de zonen van Peppino, creëerden de traditionele Panama1924: een verfijnde lijn van parfums en handgemaakte producten voor de mens, die wereldwijd beroemd is.

De parfumlijn en cosmetische producten voor mannen van Boellis worden over de hele wereld verkocht in de meest prestigieuze boetieks en verfijnde parfumeries. Bovendien zijn ze protagonisten van de beroemdste evenementen wereldwijd zoals ‘Pitti Moda Uomo’, ‘Fragranze D’ Autore ’,‘ Boellis Day in New York.

In 2003 heeft Robb Report (het Amerikaanse luxe tijdschrift) Boellis tot een van de beste nichemerken in Italië gewijd, waaronder Panama1924 tot de meest gewilde en gewilde nichecosmetica. Op Cosmprof 2005, in de Masterpiece review, werd Panama1924 verkozen tot de beste 6 Italiaanse parfummerken ter wereld.

Ten slotte heeft Boellis ook geuren gemaakt voor Europese royalty's, beroemde politici en bekende beroemdheden.

ParfuMaria heeft voor Boellis gekozen, omdat het, met zijn essenties zoals Panama Daytona en Millesimè, een leidende figuur in de parfumindustrie vertegenwoordigt en een echte Napolitaanse excellentie in mannenverzorging, getuigd door meer dan driehonderdduizend liefhebbers van over de hele wereld.


Weergave:


Bezig met laden...

♥️ Black Friday en Cyber Monday Deals (15% discount) ♥️

ParfuMaria's Black Friday en Cyber Monday deals van 27 November tot en met 30 november:
Kortingscode: CYBERBLACK2020 (15% korting) 


LET OP! We maken geen samples naar keuze tijdens deze kortingsdagen. Artikelen met een bestaande korting uitgesloten van deze actie.
Deze aanbieding is geldig voor orders boven 75 euro