nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Dear Diary Paris

HET VERHAAL

Dear DIARY is een artistieke parfumlijn die zorgvuldig is gemaakt met specifieke herinneringen in gedachten. Het is een mengeling van geuren die het heden relateren aan plaatsen, mensen en tijden in het verleden. Elke parfum vertelt een interessant verhaal dat in het leven van iemand bestond en werd overgebracht met hoogwaardige materialen om een ​​specifieke betekenis te geven. De lijn is gemaakt om het associatievermogen van de grote menselijke geest te stimuleren, dat de ontvanger van deze geuren naar dezelfde plaats en op een specifiek tijdstip brengt. De grote Picasso zei ooit: "Schilderen is gewoon een andere manier om een ​​dagboek bij te houden". Hij besloot een moment in het leven vast te leggen en te vertalen naar kunst en ik besloot deze herinneringen te vertalen naar geuren

Passie, geduld en doorzettingsvermogen, dit zijn 3 essentiële waarden voor de parfumontwerper. Ze vormen de kern van de vijf jaar die zijn besteed aan het creëren en uitwerken van de zeven geuren van de parfumlijn "Dear Diary".
Passie voor grondstoffen, componeren, originele creatie.

Geduld bij het luisteren, communiceren, om verwachtingen te beantwoorden en te interpreteren.
Doorzettingsvermogen om tot een zo dicht mogelijke vertaling van de beschreven droom en visie te komen.
Alles kwam van Amber: gezellig, oriëntaals, sensueel en mysterieus. Ik vertelde toen zeven verhalen, zeven geuren, net als zoveel romances met dezelfde intro, maar hoe verschillend en divers zijn de ontwikkelingen! Zeven parfums, zeven pagina's van een dagboek dat het verhaal vertelt van een leven, zijn avonturen, ontdekkingen, diversiteit.

"Een geur creëren is voor mij als het vertellen van een verhaal. Niets betekent meer dan de vrijheid om te creëren, elke geur één voor één te kiezen en ze samen te stellen, om zo je droom te interpreteren."

Sylvie Jourdet.
Parfumeur-Créateur.
 


Weergave:


Bezig met laden...

 


ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.