nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
1681 1681 Eau de Parfum
1681 1681 Eau de Parfum
1681 Eau de Parfum
0 Review | Review toevoegen
Tangerine, Bergamot, Coriander, Thyme, Rosemary Iris, Neroli, Lavender, Petitgrain, Black Pepper Sandalwood, Cedarwood, Frankincense, Ambergris, Vanilla, Musk
€ 90,00 *
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

1681 Eau de Parfum

Een geur gekenmerkt door een sterke essentie van wierook, typisch voor de oude militaire en kerkelijke kringen die de geur inspireerden. Een boeket met geuren van grote charme en karakter, in staat om te verleiden en te veroveren.

"Het eiland Capri in 1681. Onder het bewind van Karel II van Spanje en de bisschop van Anacapri domineren fatalisme, veldslagen, brute aanvallen van piraten en intriges binnen de kerk het dagelijks leven. En toch, in het pas heropende kartuizerklooster, ontkiemen de zaden van een significant nieuw tijdperk. "

In 1681, kort na de wederopbouw van het plaatselijke klooster, begonnen de kartuizermonniken van Capri met de productie van geurend water dat ze creëerden met behulp van kruiden en specerijen uit de lokale omgeving. Traditie, vakmanschap en natuurlijke verwerking spelen een centrale rol in de geuren die tot op de dag van vandaag gebaseerd zijn op essenties en aroma's van dit idyllische mediterrane eiland.

Unieke waarden vloeien over in de nieuwe compositie van Carthusia en verenigen zich met een verscheidenheid aan intensieve en iriserende indrukken: 1681 een veelzijdige geur met een voortreffelijke complexiteit. Deze uiterst elegante en onderscheidende geur opent met topnoten van mandarijn, bergamot en rozemarijn. Het hart van lavendel en zwarte peper mondt langzaam uit in een basis van langdurige wierook en ceder.

1681 heeft een grote aantrekkingskracht en fascineert door zijn zachte intensiteit. De symbolische naam zit in de geest en laat een onuitwisbaar stempel achter dat alleen een geur met een glorieus verleden een echte klassieker kan worden.

Spicy
Topnoot: mandarijn, bergamot, koriander, tijm, rozemarijn
Hartnoot: Iris, Neroli, Lavendel, Petitgrain, Zwarte peper
Basisnoot: sandelhout, cederhout, wierook, amber, vanille, musk

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.