nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Herroeping

KLIK HIER OM NAAR HET HERROEPINGSFORMULIER TE GAAN

Retourneren:

Producten kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd mits ongeopend en in ongeschonden, oorspronkelijke staat nadat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend eerst per e-mail, medegedeeld hebt dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling zult retourneren. Daarna vult u dit formulier pas in. Verpakkingen in plastic seal dienen ook in dezelfde sealverpakking terug te worden gestuurd. Uiteraard mag de sealverpakking of sluitzegel niet geopend of verbroken zijn. 

ParfuMaria behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal ParfuMaria altijd contact opnemen met de afnemer.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt ParfuMaria wel in ontvangst, maar de portokosten heen en terug inclusief administratiekosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.

Retourzendingen kunt u sturen naar:
ParfuMaria
Tinbergenlaan 5

De verzendkosten heen en terug voor uw retourzending zijn voor uw rekening tenzij er een fout is gemaakt door ParfuMaria. Indien u aan deze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 14 werkdagen aan u teruggestort via de manier waarop u uw order betaalde.
Als wij u door uw eigen bestelfout een ander product toe moeten sturen dan dient u ook daarvan de verzendkosten te betalen aan ParfuMaria ( ook bij producten boven de € 100).


Uitzondering op het herroepingsrecht volgens de wet sinds (2014)

Parfums, lipsticks, bodycremes vallen onder: Hygiëne producten. Het gaat daarbij om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne. Deze producten kunnen niet worden teruggezonden als de verzegeling of gesealde verpakking is verbroken, geopend of gebruikt. Is deze geopend/verwijderd, dan verliest de klant zijn herroepingsrecht. Is dit nog intact, dan kan het product gewoon retour. 

Het is altijd mogelijk om een bij ons gekocht product in de originele staat aan ons te retourneren en af te zien van de aankoop, dit recht heeft iedereen. Echter zijn er door ons gemaakte kosten zoals: 
- de orderverwerking
- verzending
-en bij retouren de retourkosten. Deze kosten bedragen binnen Nederland 6,95 heen en 6,95 terug. Orderverwerkingskosten en de annuleringskosten bij de betaalmaatschappij 10 euro.

Grofweg is dit circa 20 euro die wij normaal in rekening moeten brengen indien de order al verstuurd is.

Als de order nog bij ons staat dan zijn onze kosten 10 euro.
Deze doos ons gemaakte kosten worden bij de annulering in rekening gebracht en van uw tegoed worden afgetrokken. 

 Welkom bij PARFUMARIA
OFFER THAT'S TOO SWEET TO RESIST

ParfuMaria come in a dizzying amount of perfume options.  
*5% KORTING 
CODE: NEW2019

*LET OP! Deze voucher kan niet gebruikt worden bij produkten met een korting, travelsizes en samples. Zodra u toch een order plaatst met deze produkten dan wordt uw order automatisch verwijderd. De code is tevens pas bruikbaar bij orders boven 100 euro. 
*Geen gratis samples naar keuze, geen cadeauverpakking.