nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
Winkelwagen
€ 0,00

Herroeping

Herroepingsformulier

Retourneren:

Producten kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd mits ongeopend en in ongeschonden, oorspronkelijke staat nadat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend eerst per e-mail, medegedeeld hebt dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling zult retourneren. Daarna vult u dit formulier pas in. Verpakkingen in plastic seal dienen ook in dezelfde sealverpakking terug te worden gestuurd. Uiteraard mag de sealverpakking of sluitzegel niet geopend of verbroken zijn. 

ParfuMaria behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal ParfuMaria altijd contact opnemen met de afnemer.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt ParfuMaria wel in ontvangst, maar de portokosten heen en terug inclusief administratiekosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.

Retourzendingen kunt u sturen naar:
ParfuMaria
Tinbergenlaan 5

De verzendkosten heen en terug voor uw retourzending zijn voor uw rekening tenzij er een fout is gemaakt door ParfuMaria. Indien u aan deze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 14 werkdagen aan u teruggestort via de manier waarop u uw order betaalde.
Als wij u door uw eigen bestelfout een ander product toe moeten sturen dan dient u ook daarvan de verzendkosten te betalen aan ParfuMaria ( ook bij producten boven de € 100).


Uitzondering op het herroepingsrecht volgens de wet sinds (2014)

Parfums, lipsticks, bodycremes vallen onder: Hygiëne producten. Het gaat daarbij om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne. Deze producten kunnen niet worden teruggezonden als de verzegeling of gesealde verpakking is verbroken, geopend of gebruikt. Is deze geopend/verwijderd, dan verliest de klant zijn herroepingsrecht. Is dit nog intact, dan kan het product gewoon retour. Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A