nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Footer /

Herroeping

KLIK HIER OM NAAR HET HERROEPINGSFORMULIER TE GAAN

Retourneren:

Producten kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd mits ongeopend en in ongeschonden, oorspronkelijke staat nadat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend eerst per e-mail, medegedeeld hebt dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling zult retourneren. Daarna vult u dit formulier pas in. Verpakkingen in plastic seal dienen ook in dezelfde sealverpakking terug te worden gestuurd. Uiteraard mag de sealverpakking of sluitzegel niet geopend of verbroken zijn. 

ParfuMaria behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal ParfuMaria altijd contact opnemen met de afnemer.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt ParfuMaria wel in ontvangst, maar de portokosten heen en terug inclusief administratiekosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. Voor het retourneren van je order rekenen wij tevens een vergoeding van €4,99. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op je retourbetaling. 
Voor het annuleren van je nog niet verstuurde order rekenen wij een vergoeding van €2,99. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op je retourbetaling. Orders kunnen alleen geannuleerd worden zolang ze nog niet zijn verstuurd. Dit in overleg met onze klantenservice via de e-mail.


Retourzendingen kunt u sturen naar:
ParfuMaria
Tinbergenlaan 5

Voor het retourneren van uw order betaald u zelf de retourkosten. Tevens brengen wij tevens administratiekosten van €3,99 in rekening. Deze kosten worden door betaalmaatschappijen aan ons in rekening gebracht.Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op uw retourbetaling.
Indien uw pakket door ons in goede staat ontvangen is wordt het aankoopbedrag binnen 
14 werkdagen aan u teruggestort via de manier waarop u uw order betaalde.
Zodra wij u door uw eigen bestelfout een ander product toe moeten sturen dan dient u ook daarvan de verzendkosten te betalen aan ParfuMaria ( ook bij producten boven de € 100).


Uitzondering op het herroepingsrecht volgens de wet sinds (2014)

Parfums, lipsticks, bodycremes vallen onder: Hygiëne producten. Het gaat daarbij om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne. Deze producten kunnen niet worden teruggezonden als de verzegeling of gesealde verpakking is verbroken, geopend of gebruikt. Is deze geopend/verwijderd, dan verliest de klant zijn herroepingsrecht. Is dit nog intact, dan kan het product gewoon retour. 

Voor het retourneren van elke order rekenen wij een vergoeding van €3,99. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op je retourbetaling. 

Als de order nog bij ons staat dan zijn onze kosten 10 euro.
Deze door ons gemaakte kosten worden bij de annulering in rekening gebracht en van uw tegoed worden afgetrokken. 

 ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.