nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Footer /

Orderinfo

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen en Betalen:

Na een bestelling ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail ter bevestiging. In deze orderbevestiging staat het aankoopbedrag van uw product(en) + bijdrage voor de verzendkosten, deze is tevens uw factuur. Mocht u na de bestelling geen bevestiging hebben ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@parfumaria.com
ParfuMaria biedt, op een veilige en betrouwbare manier, de volgende online betaalmethoden:
  • IDEAL 
  • Overschrijving bank/giro : bij deze (offline) overboeking dient betaling volledig binnen 5 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden.Alle bestellingen worden door ons met pakketpost van Post NL verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken wij het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.
Voor de verzendkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling, brengt ParfuMaria in rekening:

Hier ziet u de zones en de landen waar we leveren

Bezorgen

Alle producten trachten wij binnen circa 1-5 werkdagen na ontvangst van  betaling van uw bestelling aan te bieden aan Post NL Bestellingen die besteld worden voor 13.00 versturen we nog dezelfde dag zodat u het de volgende dag in huis heeft.
* Let op: wij zijn afhankelijk van betaalproviders. Zodra een betaling niet op tijd doorkomt bij ons zal uw order vertraging oplopen. Tevens kan het door enorme drukte zo zijn dat uw order vertraging oploopt. Er zijn soms situaties waarbij dit voorkomt zoals in de huidige Corona situatie. 

Orders met samples naar keuze uitgezonderd.

Het maken van samples is zeer arbeidsintensief.Samples worden handmatig en dus altijd vers afgevuld.

Elke bestelling wordt met aandacht door ons verwerkt en verpakt, elke sample wordt met de hand gevuld en geëtiketteerd. Om deze redenen vragen we je geduld te hebben en een verwerkingstijd van 3 tot 7 werkdagen in acht te nemen.

Wij handelen je samples zo snel mogelijk af echter niet-sample bestellingen krijgen voorrang. Dit in verband met de hoeveelheid werk (tijd) die het maken van samples met zich meebrengt.

Buiten Nederland duurt de aflevering uiteraard langer. Hierop zijn uitzonderingen zoals feestdagen, vertragingen bij de vervoerder waar wij door overmacht geen invloed op kunnen uitoefenen, en dagen waarop ParfuMaria gesloten is. De verzending geschiedt volgens de Algemene Voorwaarden voor Opgedragen Postvervoer van Post NL en DHL parcel, welke vermeld zijn op hun algemene voorwaarden.

Zendingen geschieden met pakketpost zodat elk pakketje traceerbaar is. U dient hiervoor altijd zelf te tekenen.

Cadeaubonnen/vouchers
Vouchers en/of cadeaubonnen kunnen alleen per order worden ingeleverd. Online vouchers en/of cadeaubonnen van onszelf of van derden kunnen niet tegelijkertijd worden ingewisseld. U kunt geen bonnen bij elkaar optellen. Cadeauvouchers behoren niet tot een spaarsysteem. 

Retourneren:

Producten kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd mits ongeopend en in ongeschonden, oorspronkelijke staat nadat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend per e-mail, medegedeeld hebt dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling zult retourneren. Verpakkingen in plastic seal dienen ook in dezelfde ongeopende sealverpakking terug te worden gestuurd. Sample en tester orders kunnen na betaling niet geannuleerd of geretourneerd worden. Dit omdat wij samples vers en op aanvraag voor u maken.

Retouren dienen aangetekend en verxzekerd verstuurd te worden
Retouradres: ParfuMaria
Tinbergenlaan5
3401MT IJsselstein


ParfuMaria behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal ParfuMaria  altijd contact opnemen met de afnemer.

Klachten over producten: 

U dient uw product op de dag van aflevering grondig te inspecteren op breuk of lekkage. Indien hiervan sprake is dient u dit binnen 24 uur aan ons te melden middels het sturen van foto’s van de buitenkant van de doos van de transport-verpakking en de  binnenkant van de doos die om uw product heenzit. Hiermee kunnen we dan de schade-feiten vaststellen. Blijft u hierin in gebreke dan kunnen we uw klacht niet verder in behandeling nemen.


Heeft u een klacht over een product dan kunt u het in overleg met onze klantenservice op eigen kosten retourneren. Uw klacht wordt dan door onze experts gecontroleerd. Tevens sturen we uw product naar het merk voor een second opinion. Mocht uw klant gegrond zijn dan sturen we u een nieuw product. Mocht uw klacht onterecht zijn dan sturen we uw product op uw kosten weer aan u op. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw product dan bij ons op te halen.

Uw product niet ontvangen/vermist?
A: De klant heeft zelf de verantwoording om zijn traceercode in de gaten te houden. Hier ziet u wanneer uw pakket afgeleverd wordt. Bent u niet thuis dan wordt er nog 1 afleverpoging ondernomen. Lukt dit niet dan wordt uw pakket maximaal een week lang op een pick up point voor u vastgehouden. U heeft de plicht om uw pakket dan af te halen. Doet u dit niet dan wordt het pakket naar ons retour gestuurd. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

B: Is uw pakket 7 dagen na de geplande ontvangstdatum nog niet bij u geleverd of denkt u dat uw pakket vermist is? U dient dan binnen 7 dagen ons te informeren zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij de vervoerder. Doet u dit pas na 7 dagen dan vervalt uw recht op onderzoek en uw recht op een eventuele vergoeding betreft vermissing. 

Uitzondering op het herroepingsrecht volgens de wet sinds (2014)
Parfums, parfumsamples, lipsticks, bodycremes, doucheproducten vallen onder: Hygiëne producten. Het gaat daarbij om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt ParfuMaria  wel in ontvangst, maar de portokosten (heen en terug) worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.
Retourzendingen kunt u sturen naar:
ParfuMaria
Tinbergenlaan 5
3401MT IJsselstein-Ut


Voor het retourneren van uw order betaald u zelf de retourkosten. Sinds november 2019 rekenen wij €2,99 retourkosten per geretourneerd pakket.. Deze kosten worden door betaalmaatschappijen aan ons in rekening gebracht.Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op uw retourbetaling.

Indien uw pakket door ons in goede staat ontvangen is of zodra u geld van ons tegoed heeft om een andere reden wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen aan u teruggestort. Als wij u door uw eigen bestelfout een ander product toe moeten sturen dan dient u ook daarvan de verzendkosten te betalen aan ParfuMaria ( ook bij producten boven de € 100)

Let op! Verzendkosten
€6,95 heen en terug €6,95 en tevens de verwerkingskosten van €2,99 worden tevens in rekening gebracht bij het bewust niet aannemen van uw pakket. Zelfs als u op de heenweg uw verzendkostenvan ParfuMaria cadeau kreeg zullen deze op u worden verhaald.


Weergave:

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies