nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Veilig betalen

Veilig betalen bij Parfumaria

Bestelling

Nadat u een product bij ons heeft besteld ontvangt u spoedig hierna een e-mail met een bestelbevestiging. In deze bestelbevestiging staat het aankoopbedrag van uw product(en) en de bijdrage voor de verzendkosten. De bestelbevestiging is dus tevens uw factuur.


Veilig betalen

Bij Parfumaria betaalt u veilig op de manier van uw keuze. Wij bieden u de mogelijkheid om via iDeal en overschrijving bank/giro te betalen.


Wij van Parfumaria vinden het erg belangrijk dat u op een veilige en betrouwbare manier kan betalen en daarom kunt u bij ons op de volgende manier betalen;

  • iDeal; iDeal is de meest gemakkelijke en een zeer veilige manier om te betalen. U kiest uw eigen bank, waarna u via een beveiligde verbinding contact maakt met uw eigen bank. Dit zijn de volgende banken; Postbank, Rabobank, ING Bank of ABN AMRO
  • Overschrijving bank/giro; bij deze (offline) overboeking dient de betaling volledig binnen 5 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Alle bestellingen worden door ons met pakketpost van TNT Post verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken wij het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order.