nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Argos
OVER HET MERK ARGOS 

Luxe fijne geuren beïnvloed door de Griekse en Romeinse mythologie.

Argos, een fijn geurbedrijf, werd opgericht door de maker Christian Petrovich.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt en geuren van de hoogste kwaliteit voor anderen te hebben gecreëerd, besloot Mr. Petrovich in 2018 Argos Fragrances publiekelijk te lanceren.

Bij Argos Fragrances is het doel om de meest memorabele geuren te maken met de puurste en fijnste ingrediënten. Om luxe geuren te creëren waar iedereen van kan genieten. Van de geurliefhebber tot de meest veeleisende geurkenner.

Deze unieke geuren zijn beïnvloed door de vele reizen van Christian en door de Griekse en Romeinse mythologie. Elke Argos-geur vertelt een oude legende.

Argos Fragrances' zijn tijdloos, cross-culturen en hebben geen refrein. Het merk wil alle zintuigen aanspreken en een blijvende indruk achterlaten. In ons ultramoderne laboratorium in Nice, Frankrijk, overbruggen onze unieke meng- en maceratieprocessen de kloof tussen de moderne wereld met al zijn vooruitgang en gemakken, en de oude waar tijdloze tradities, betekenis en aandacht voor detail voorop staan.

Argos Fragrances' worden gemaakt met behulp van de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en worden geproduceerd in ons privélab in Grasse, Frankrijk. Met behulp van ultramoderne apparatuur en aloude technieken, maken onze hoogwaardige geuren zowel uniek gedenkwaardig als bevredigend.

Het resultaat van meerdere jaren van formuleren en herformuleren heeft geresulteerd in de creatie van vijf werkelijk unieke en mooie Argos Fragrance-creaties die zijn ontworpen om te stimuleren en aan te trekken door de krachtigste van onze zintuigen te prikkelen. Je zult herinnerd worden als je Argos Fragrances draagt.

"Geur is een subtiele kus die niemand ziet." – Christian Petrovitsj


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.