nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Geurenproeverij

Wat is een geurenproeverij? (Deze term is ooit door Maria bedacht)


Ontdek tijdens een verrassende geurenproeverij welk geurtype je bent en welke geuren bij je passen.

Je zou een geurenconsult/proeverij kunnen overwegen als je:
- Graag kennis wilt maken met andere geuren die je niet kent of nooit durfde te proberen
- Op zoek bent naar een totaal andere geur
- Als je je geurengarderobe nodig wilt uitbreiden en spannender wilt maken
- Als je geuren wilt voor bepaalde stemmingen of gelegenheden of seizoenen
- Als je nog jong bent en wilt instappen in de wereld van de geuren
- Als je met een leuke groep iets wilt doen maar je weet niet precies wat?
- Als je dit gewoon spannend vind om een keer te doen
- Op zoek naar een parfum voor je trouwdag? Of een origineel vrijgezellenfeestje?

De geurenproeverij in de praktijk

Je maakt allereerst een afspraak meestal minimaal 4 weken van tevoren. Bij binnenkomst eerst een intro met koffie/thee. Dan gaan we serieus aan de slag. Onze geurenexpert neemt je mee op reis in de wereld van de geuren en laat je/ jullie van alles ruiken uit de hoofdgeurengroepen. Denk aan oriëntaalse geuren of juist bloemig of kruidig of fris. Door het ruiken en het luisteren ga je al merken dat je al snel weet wat je op dat moment heerlijk vindt of juist niet. Smaak ontwikkeld zich in de loop van de tijd. Geuren die je nu niet fijn vindt kunnen na een jaar later opeens als heerlijk worden ervaren. Net als met smaakjes leren kennen in de culinaire wereld is dat met geuren ook zo.

Alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega’s een paar uur relaxed reizen in de wereld van de geuren?

Geuren roepen herinneringen en beelden op van vroeger die je opeens was vergeten en waar je blij van wordt of zelfs emotioneel. Denk aan de geuren van versgebakken brood of appeltaart of de geur van kerst of zelfs de geur van de tas van je moeder etc. Vroeger droeg je je hele leven dezelfde geur. Gelukkig is die tijd geweest en let je nu op het weer of je stemming. Denk aan een uitgaansgeur. Een avondgeur of uitgaansgeur is vaak zwaarder en sterker aanwezig dan de geur die je bijvoorbeeld draagt overdag naar je werk. Of wil je een sensuele geur? Dan kies je uiteraard niet voor "braaf" maar juist voor een sexy geur. Het kan zijn dat je naar een opera gaat en dan is een klassieke chique geur op zijn plaats. Zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken en een geurengarderobe is tegenwoordig net zo normaal als een aantal verschillende kledingstukken. Immers ...je doet ook niet elke dag dezelfde kleding aan?

Na afloop krijg je 3 verrassingssamples mee naar huis die je lekker thuis kunt gaan proberen. Uiteraard is er de mogelijkheid om geuren aan te schaffen. En….zodra je weggaat mag je ook een heerlijke geur opdoen om nog na te genieten van de fijne sfeer.

Kosten: 35 euro per persoon. Inclusief koffie/thee, uitleg en drie samples. Bij aankoop van een geur (op dezelfde dag van het geurenconsult) van 100 ml wordt er 20 euro in mindering gebracht. 

Hoeveel personen?
Vanaf 1 tot tot maximaal 4 personen. Elke proeverij is persoonsgebonden dus u sluit niet aan bij anderen. Deelname aan proeverijen is alleen bedoeld voor deelnemers. 

Hoelang duurt het geurenconsult: Minimaal anderhalf uur.

Op welke tijden?
Geurenproeverijen vinden alleen 's ochtends plaats van Maandag tot en met Vrijdag om 10 uur.. Op Zaterdagochtend alleen om 9.00 uur. Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn. 

Goed om te weten. Wij houden van dieren en van kinderen maar geurenproeverijen zijn bedoeld voor 16 plus! Tevens zijn we niet ingericht op huisdieren. 


Cadeautip:
Geef een geurenproeverijbon cadeau! Voordat u deelneemt aan de proeverij dient u eerst via DEZE LINK de bon te bestellen en te betalen.

Hoe boekt u?
U kunt in overleg met ons afsprakenteam een datum bepalen. Hierna wordt deze datum 24 u voor u gereserveerd. Binnen 24 u dient u de proeverijbon besteld en betaald te hebben waarna de reservering daadwerkelijk wordt vastgelegd.
De afspraak kan alleen gemaakt worden via info@parfumaria.com. Afspraken op Zaterdag minimaal 6 weken van tevoren. In December worden er geen proeverijen gegeven vanwege de drukte!

Bij annulering van een geurenproeverij zal het betaalde bedrag eigendom blijven van ParfuMaria. Het betaalde bedrag wordt als aanbetaling voor een volgende workshop voor u gereserveerd. Bij annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van een geurenproeverij blijven de betaalde kosten van ParfuMaria. 


Weergave:

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.