nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00BOEK UW SHOPAFSRAAK HIER

Heeft u door de dagelijkse praktijk grote haast of stelt u privacy op prijs? Bij ParfuMaria zijn we daarop ingesteld, Daarom openen we onze salon speciaal voor u!

Op afspraak bij ParfuMaria heerlijk en rustig een uur shoppen.

Als u voor deze privebehandeling kiest wordt u voorzien van persoonlijke aandacht maar u kunt zelf ook ongestoord rondsnuffelen. Een persoonlijk gesprek waarin u uw parfumwensen kenbaar maakt hoort er ook bij. 

Private Shopping is alleen mogelijk op afspraaken en bedoeld om het comfort en de luxe van een lege winkel te bieden aan de drukke vrouw of man. Wij vinden namelijk dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn en dragen graag bij aan een fantastische geurenbeleving waarbij rust en ruimte u geboden wordt. 

Mogelijkheden en tijden voor Private Shopping

Alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega’s relaxed shoppen? 
Van Maandag tot en met Zaterdag bent u van harte welkom op afspraak voor uw Private Shopping ervaring. Private shopping is mogelijk van 9 tot 14.00

Voorwaarden en tijdsduur
Om zoveel mogelijk klanten de kans te geven van ons unieke private shopping concept gebruik te maken kunt u maximaal 1 uur boeken. Helaas is het echter niet mogelijk om meerder blokken van een uur aan elkaar te rijgen (zoals afspraak te maken onder andere naam) Dit heeft te maken met onze insteek zoveel mogelijk verschillende klanten de gelegenheid te bieden kennis te maken met de wereld van geuren die ParfuMaria biedt. Het is uiteraard wel mogelijk om opnieuw te boeken nadat het eerste bezoek is geweest. Wij hebben de regel dat hier dan tenminste een week tussenvalt

Aan Private Shopping zijn geen extra kosten verbonden. 

Goed om te weten. Wij houden van dieren en van kinderen maar private Shopping is bedoeld voor 18 plus! Tevens zijn we niet ingericht op huisdieren. 

Tip: Maak ruim van tevoren uw afspraak. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we dit minmimaal 2 weken voooraf te doen.  Zeker als het gaat om de Zaterdag.
Maak uw afspraak via deze link 

 
ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.