nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen en Betalen:
Na een bestelling ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail ter bevestiging. In deze orderbevestiging staat het aankoopbedrag van uw product(en) + bijdrage voor de verzendkosten, deze is tevens uw factuur. Mocht u na de bestelling geen bevestiging hebben ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@parfumaria.com
ParfuMaria biedt, op een veilige en betrouwbare manier, de volgende online betaalmethoden:
IDEAL 
Overschrijving bank/giro : bij deze (offline) overboeking dient betaling volledig binnen 5 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden.Alle bestellingen worden door ons met pakketpost van Post NL verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken wij het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.
Voor de verzendkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling, brengt ParfuMaria in rekening:

Bezorgen
Alle producten trachten wij binnen circa 1-5 werkdagen na ontvangst van  betaling van uw bestelling aan te bieden aan Post NL Bestellingen die besteld worden voor 13.00 versturen we nog dezelfde dag zodat u het de volgende dag in huis heeft.
* Let op: wij zijn afhankelijk van betaalproviders. Zodra een betaling niet op tijd doorkomt bij ons zal uw order vertraging oplopen. Tevens kan het door enorme drukte zo zijn dat uw order vertraging oploopt. Er zijn soms situaties waarbij dit voorkomt zoals in de huidige Corona situatie. 

Orders met samples naar keuze uitgezonderd.
Het maken van samples is zeer arbeidsintensief.Samples worden handmatig en dus altijd vers afgevuld.

Elke bestelling wordt met aandacht door ons verwerkt en verpakt, elke sample wordt met de hand gevuld en geëtiketteerd. Om deze redenen vragen we je geduld te hebben en een verwerkingstijd van 3 tot 7 werkdagen in acht te nemen.

Wij handelen je samples zo snel mogelijk af echter niet-sample bestellingen krijgen voorrang. Dit in verband met de hoeveelheid werk (tijd) die het maken van samples met zich meebrengt.

Buiten Nederland duurt de aflevering uiteraard langer. Hierop zijn uitzonderingen zoals feestdagen, vertragingen bij de vervoerder waar wij door overmacht geen invloed op kunnen uitoefenen, en dagen waarop ParfuMaria gesloten is. De verzending geschiedt volgens de Algemene Voorwaarden voor Opgedragen Postvervoer van Post NL en DHL parcel, welke vermeld zijn op hun algemene voorwaarden.

Zendingen geschieden met pakketpost zodat elk pakketje traceerbaar is. U dient hiervoor altijd zelf te tekenen.

Uw product niet ontvangen/vermist?
 
A: De klant heeft zelf de verantwoording om zijn traceercode in de gaten te houden. Hier ziet u wanneer uw pakket afgeleverd wordt. Bent u niet thuis dan wordt er nog 1 afleverpoging ondernomen. Lukt dit niet dan wordt uw pakket maximaal een week lang op een pick up point voor u vastgehouden. U heeft de plicht om uw pakket dan af te halen. Doet u dit niet dan wordt het pakket naar ons retour gestuurd. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
B: Is uw pakket 7 dagen na de geplande ontvangstdatum nog niet bij u geleverd of denkt u dat uw pakket vermist is? U dient dan binnen 7 dagen ons te informeren zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij de vervoerder. Hierbij dient u het protocol van de vervoerders op te volgen. Het kan zijn dat u een verklaring in moet vullen of zelfs aangifte moet doen bij de politie. Doet u dit pas na 7 dagen of werkt u hier niet aan mee dan vervalt uw recht op onderzoek en uw recht op een eventuele vergoeding betreft vermissing. 

Retourneren:
Producten kunnen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst worden geretourneerd mits ongeopend en in ongeschonden, oorspronkelijke staat nadat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend per e-mail, medegedeeld hebt dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling zult retourneren. Verpakkingen in plastic seal dienen ook in dezelfde ongeopende sealverpakking terug te worden gestuurd. Sample en tester orders kunnen na betaling niet geannuleerd of geretourneerd worden. Dit omdat wij samples vers en op aanvraag voor u maken.

ParfuMaria behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal ParfuMaria  altijd contact opnemen met de afnemer.

Uitzondering op het herroepingsrecht volgens de wet sinds (2014)
Parfums waarbij de verpakking geopend is, parfumsamples, lipsticks, handcremes, handzeep, bodycremes, oorbellen, doucheproducten vallen onder: Hygiëne producten. Het gaat daarbij om producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne. 

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt ParfuMaria  wel in ontvangst, maar de portokosten (heen en terug) worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.
Retourzendingen kunt u sturen naar:
ParfuMaria
Tinbergenlaan 5
3401MT IJsselstein-Ut

Voor het retourneren van uw order betaald u zelf de verzendkosten. We verzoeken je om je retourpakket altijd te verzekeren en aangetekend naar ons te versturen. Zodra er iets misgaat met je retourpakket ben je zelf aansprakelijk. 
Sinds November 2019 rekenen wij €5 retourkosten per geretourneerd pakket.. Deze kosten worden door onder andere door betaalmaatschappijen aan ons in rekening gebracht.Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op uw retourbetaling.Lees meer hier over bewustwording in retourneren en het goede doel waar we aan schenken.

Indien uw pakket door ons in goede staat ontvangen is wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen aan u teruggestort. Als wij u door uw eigen bestelfout een ander product toe moeten sturen dan dient u ook daarvan de verzendkosten te betalen aan ParfuMaria ( ook bij producten boven de € 100)

Let op! Verzendkosten €6,95 heen en terug €6,95 en tevens de verwerkingskosten van €5 worden tevens in rekening gebracht bij het bewust niet aannemen of ophalen van uw pakket. Zelfs als u op de heenweg uw verzendkostenvan ParfuMaria cadeau kreeg zullen deze op u worden verhaald.. Zodra wij op uw verzoek gratis samples speciaal voor u gemaakt hebben dan zullen wij de kosten van deze samples ook aan u doorberekenen zodra u bewust uw pakket niet aanpakt. 

Garantie
Na aanschaf kunt u maximaal een half jaar reclameren betreft bodyproducten zoals bodylotions. Voor parfums kunt u tot maximaal een jaar na de aanschafatum reclameren betreft uw product tenzij er anders is vermeldt op de verpakking. Parfums en cosmetica zijn bedperkt houdbaar. Na uw reclamatie onderzoeken we of uw product onder de garantie valt. 
Let op dat u uw bodyproducten en parfums bewaard op 18 graden en in de doos die eromheen geleverd is. Dit voorkomt het verouderen van uw product. 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.