nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
CRA-YON
Hoi!
Wij zijn CRA-YON
We zijn er om geur relevant en leuk te maken. Een goede geur heeft een verbazingwekkend vermogen om je op elk moment en in elke situatie kracht te geven. We creëren de perfecte geurgarderobe die past bij uw sociale agenda. De perfecte zelfvertrouwen voor werk, spel en liefde. Maak kennis met de eerste dagelijkse essentials in de groeiende CRA-YON-geurgarderobe.

We zijn hier om kwaliteitsparfums te democratiseren.
Ons team maakt al meer dan 12 jaar bekroonde parfums in de luxe parfumindustrie. Nu is het tijd dat meer mensen het verschil ontdekken tussen een goed en een GEWELDIG parfum. Onze focus ligt op het perfectioneren van de kunst van het maken van parfums zonder compromissen als het gaat om ingrediënten. We hebben alle buitensporige elementen die vaak in luxe verpakkingen worden gebruikt, verwijderd om een ​​duurzaam en verfijnd verpakkingsontwerp te bieden zonder de bank te verslaan.

Bijvoorbeeld:
Geen dure extravagante doppen. Gewoon geweldige geuren �

Let op:
Elke fles heeft een inhoud van 60 ml. Het merk garandeert dat elke  fles precies tot 50 ml afgevuld op een zeer professionele manier van vullen met geijkte apparatuur onder strenge controles. Hierin zijn nooit verschillen. Het lijkt dan dat de fles des gevuld is. 

 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.