nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
WANNEER TWEE GROTE PARFUMCULTUREN SAMEN KOMEN

FO’AH is ontstaan uit de ontmoeting van twee belangrijke parfumculturen: Frankrijk, het hart van de moderne parfumerie en het Midden-Oosten, een oud land vol krachtige geuren die de aarde en de lucht samenbrengen. Ter ere van de verlichte ontmoeting van mensen en ideeën, incarneert FO’AH een kosmopolitische en open visie op parfumerie.

DE WORTELS VAN FO'AH
FO’AH komt voort uit de wil van Émilie Dewell, een stralende jonge vrouw geboren en getogen tussen de bloemrijke heuvels van Grasse en de palmbomen van Abu Dhabi, en die van Abdulla Al-Masaood, erfgenaam van een van de oudste Emirati-families. Samen stelden ze FO’AH voor met het idee om de Franse parfumeriek te verenigen met de oosterse waarden van gastvrijheid en vrijgevigheid. FO’AH weerspiegelt de verbinding tussen Oost en West en vertegenwoordigt een eclectische cultuur, open voor de wereld en gevormd door al haar invloeden.

 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.