nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN โ‚ฌ 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN โ‚ฌ 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gallagher-Fragrances
Gallagher Fragrances


DANIEL GALLAGHER, OPRICHTER EN ENIGE PARFUMER
Gallagher Fragrances is formeel opgericht op 6 juni 2016.

Het verhaal gaat…

Ik droeg designergeuren sinds de middelbare school, waarvan de meeste vrij gangbaar waren voor de meerderheid van de mensen. Snel vooruit naar 2015, toen ik me bij een splitsing in de weg bevond. Ik droeg (nog een) designergeur en mijn vrouw kwam op een dag thuis van het werk en vertelde me dat een collega van haar dezelfde exacte geur draagt โ€‹โ€‹als ik. Onnodig te zeggen dat deze geur zijn weg vond naar de achterkant van de plank.

Op dit punt bezocht ik uw normale warenhuizen die de normale menigte-aangename designergeuren dragen, maar ik kon er geen vinden die me echt interesseerde. Ik begon me te verspreiden in indie / niche-geuren. Na een handvol te hebben geprobeerd, realiseerde ik me dat dit kwaliteitsproducten waren die veel unieker waren! Maar er zat nog steeds iets niet goed. Ik had een creatieve vonk op een dag en begon onderzoek te doen naar parfumerie en "de rest is geschiedenis."

Wees gerust…

De meeste mensen die mij kennen zullen je vertellen dat ik een perfectionist ben en ik ben trots op mijn werk. Ik hoop dat je met me mee gaat op mijn geurreis.


     


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.