nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
L’ORCHESTRE-PARFUM
L’ORCHESTRE PARFUM

De synesthesie

“Ik ben parfumeur en muzikant.

Mijn meest intense herinneringen werden gekenmerkt door de dialoog tussen deze twee kunsten. Deze unieke momenten waarop muziek en parfum een ​​perfecte harmonie creëren.

Ik heb L’ORCHESTRE PARFUM uitgevonden om deze emoties nieuw leven in te blazen en te delen.

Draag een lied, luister naar een parfum.

Ik heb veel gitaarbouwers-ateliers bezocht en met de beste Franse ambachtslieden gewerkt om de geur van muziekinstrumenten te begrijpen en te voelen: essenties van gitaarhout, trombone-messing, kora-leer ...

Twee geweldige parfumeurs combineerden deze essences vervolgens met de mooiste parfumtonen: Néroli, roos, kruiden ...

Vervolgens namen 5 getalenteerde muzikanten de tijd en zorg om een ​​origineel liedje samen te stellen voor elk parfum 5 luxe geuren uitgevoerd in muziek door 5 virtuozen van alle horizonten. Onze parfums zijn ontworpen in Parijs en gemaakt in Grasse van een 100% natuurlijke alcohol. Elke fles is handmatig gelakt door een Franse ambachtsman.

Ik beschouw parfum als een kunst en geloof dat kunst samen moet werken om nieuwe emoties te creëren.

Het is dit handgemaakte werk, deze uren van creatie van ambachtslieden, parfumeurs en muzikanten die deze droom mogelijk hebben gemaakt. ”

Pierre, oprichter van L’ORCHESTRE PARFUM


Weergave:


Bezig met laden...
140,00 incl. btw
140,00 incl. btw
140,00 incl. btw
140,00 incl. btw
140,00 incl. btw
Thé Darbouka Eau de Parfum 100 ml
Oriental, Gourmand, Spicy, Smoky
140,00 incl. btw

Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order.