nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
LIQUIDES-IMAGINAIRES
LIQUIDES IMAGINAIRES werd geboren in 2012, toen de artistieke vezel van Philippe Di Méo de zakelijke flair van David Frossard ontmoette rond een artistieke installatie die de heilige oorsprong van het parfum belichtte. Bij toeval of door het lot begonnen ze allebei aan een gezamenlijke reis: stel je een nieuwe relatie voor met het parfum, gebaseerd op de spirituele, mystieke, symbolische en emotionele deugden van de reukzin.

DAVID FROSSARD
Aan de andere kant is David, bruisend van energie en altijd in beweging, de groeimotor van LIQUIDES IMAGINAIRES. Ondanks zijn pragmatische en zakelijke duidelijkheid kan David uren praten over Malraux, Spinoza of de Griekse legendes. Af en toe fietst hij graag over onbekende snelwegen en vult hij zijn tank met nieuwe inspiratie en ideeën.

PHILIPPE DI MEO
Een veelzijdige geest met een onverzadigbare honger naar woorden, smaken en watermilieus, Philippe is het artistieke brein van LIQUIDES IMAGINAIRES. De meeste merkinitiatieven komen voort uit zijn niet te stoppen nieuwsgierigheid, conceptuele kracht en artistieke intuïtie. Halverwege tussen uitbundigheid en ijver, weet Philippe ideeën en mensen te orkestreren onder het teken van verhalende rijkdom.

Contrasterend en toch perfect samensmelten, elk met zijn eigen paradoxen, Philippe en David worden beiden verlevendigd door de drang om de status quo van de parfumerie zoals we die vandaag kennen, uit te dagen.

Bedacht door de twee oprichters en gecreëerd door professionele parfumeurs zonder enig compromis op het gebied van de kwaliteit van de ingrediënten, initieert LIQUIDES IMAGINAIRES de neus en bovendien de geest naar een hoger niveau van waarneming, voorbij de beperkingen van de realiteit en van de materiële wereld. Ervan overtuigd dat het parfum veel meer is dan alleen een verleidingsinstrument, claimt het merk de primaire krachten van parfum terug en verandert het in ware spirituele of culturele omzwervingen.

Op de samenvloeiing van realiteit en verbeelding doorbreekt LIQUIDES IMAGINAIRES de vorm van het conventionele, profane en cartesiaanse denken, waardoor de menselijke geest zijn diepe aard kan bereiken, evenals de hoogten van zijn impulsen en aspiraties, waardoor onbekende stukjes ziel en lotsbestemming.

LIQUIDES IMAGINAIRES haalt zijn inspiratie altijd uit universeel cultureel erfgoed en werpt een hedendaags licht op voorouderlijke symbolen, personages of gebeurtenissen die nog steeds aanwezig zijn in het collectieve onderbewustzijn. Deze parfums zijn een eeuwige rondreis naar de grondleggers van de mensheid en het zelf.

LIQUIDES IMAGINAIRES markeert het uitgangsteken van de olfactorische routine en de ingang naar een fantastisch gebied waar alles in kaart moet worden gebracht.


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.