nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Les-Soeurs-de-Noe
HET VERHAAL
Les Soeurs de Noe is een parfumlijn die onlangs werd gelanceerd door Nadia Benaisa. Omdat het haar kinderen waren die haar de wil en de energie gaven om deze droom te realiseren, leek het duidelijk dat de naam van de lijn aan hen moest worden opgedragen. Voor Les Soeurs de Noe is Nadia trouw gebleven aan haar fundamentele waarden: authenticiteit, respect, openhartigheid en vrijgevigheid.

Les Soeurs de Noe vertegenwoordigt de onfeilbare band tussen het Oosten en het Westen, een schakel tussen deze culturen, zo rijk aan hun diversiteit en hun geschiedenis. En de lijn koestert ook een diep respect voor de fundamentele ingrediënten en de mensen die verantwoordelijk zijn voor hun productie.

De magie en de emoties die uitgaan van Les Soeurs de Noe, leven mee in de uitstekende vaardigheden van de verschillende acteurs bij het creëren van deze parfums.

Les Soeurs de Noe is een partnerschap aangegaan met Robertet, een familiebedrijf dat opmerkelijke transparantie en traceerbaarheid garandeert van zijn bevoorrading met fundamentele ingrediënten en bijzondere ondersteuning biedt aan de mensen die ze verbouwen.

Elk van de parfums van Les Soeurs de Noe is toegewijd aan de onvoorwaardelijke aandacht voor de betrokken mensen en het respect voor het milieu.

De nobele ingrediënten, samengesteld door de twee meesterparfumeurs van New York, Jerome Epinette en Pierre Wulff, bewijzen dat creativiteit en respect voor de planeet met elkaar verbonden zijn.

Elk geparfumeerd verhaal geeft op spectaculaire wijze het mysterie van een moment weer, een olfactieve vertaling van een precieze emotie, die uniek wordt bij contact met de huid van de drager.

DE OPRICHTER
Hoewel ze in Brussel werd geboren, was de jeugd van Nadia Benaisa verdeeld over België en Marokko, waar ze vaak haar grootvader bezocht. Ze herinnert zich de geur van witte koffie, de geur van jasmijn die in de lucht van zijn tuin in Tanger zweefde. Het licht, de zonneschijn, de intense kleuren van Marokko en alle zoete geuren hebben een onuitwisbare band tussen haar herinneringen ontwikkeld. emoties en geuren sinds haar jeugd die haar haar hele leven vergezelden.

Nadia is afgestudeerd aan een prestigieuze business school en heeft een lange carrière in de farmaceutische industrie. Niettemin hebben haar open geest en nieuwsgierigheid haar er voortdurend toe gebracht te reizen; hetzij door op haar plaats te blijven en aandacht te schenken aan haar zintuigen en verbeeldingskracht, of door verre landen te verkennen; wat het middel ook moge zijn, het essentiële blijft ontdekking en verrassing. Vrijgevigheid en delen zijn geen ideeën voor Nadia, maar eerder een manier van leven.

Met de geboorte van haar kinderen voelde ze de behoefte om haar emoties en herinneringen te delen, wat haar de energie gaf om haar droom te realiseren.

Door het creëren van Les Soeurs de Noe Nadia combineerde verschillende generaties, complementaire energieën, verschillende persoonlijkheden en meerdere vaardigheden… het logo drukt de talrijke draden uit die de filosofie van deze nieuwe parfumlijn weven. Het roept de band op tussen het Oosten en het Westen, tussen herinneringen en indrukken, tussen de ingrediënten waaruit elk parfum bestaat, tussen al degenen die de creatie ervan mogelijk hebben gemaakt en hun best hebben bijgedragen aan Les Soeurs de Noe.


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.