nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Maison-Rebatchi
Maison Rebatchi

Oprichter,
Mohamed Rebatchi.
Dit is het verhaal van een parfumhuis dat net als zovelen had kunnen beginnen met "er was eens een parfumeur, of de zoon van een parfumeur ...". Dit was echter helemaal niet het geval. Maison Rebatchi is de vrucht van een levenslange droom. Die van Mohamed Rebatchi, een jonge Frans-Algerijnse die opgroeide in een buitenwijk van de arbeidersklasse ten noorden van Parijs.

Van Parijs tot Alger.
Mohamed Rebatchi werd geboren in Créteil in 1991 en was niet voorbestemd om in de parfumerie te werken. Mohamed Rebatchi, zoon van Algerijnse immigranten, zijn vader, een winkelier en zijn moeder als persoonlijke verzorger, leerde het belang van werk, vrijgevigheid en vriendelijkheid vanaf zeer jonge leeftijd. Dankzij zijn opleiding doordrenkt van traditie, kreeg hij een gevoel van verfijning en smaak voor eenvoud en uitmuntendheid. Zijn familie beschouwde geur als de belichaming van gelukzaligheid, terwijl geurende kleding en een geurig huis luxe symboliseren.

De vroege jaren.
Op 12-jarige leeftijd begon hij na school in het geheim de plaatselijke parfumwinkels te bezoeken. Hij was zo gefascineerd door de parfumwereld dat hij begon te dromen over het maken van zijn eigen parfumhuis. Na verschillende klussen te hebben gewerkt, ontstond de kans eindelijk. Hij leerde parfum maken van parfumeurs en beoordelaars in kleine geurformuleringshuizen, waar hij een paar akkoorden maakte. Deze werden gewaardeerd door de mensen om hem heen, wat hem aanmoedigde zijn dromen te blijven vervullen.

In het nastreven van de ongedachte droom.
Het avontuur nam een ​​scherpe wending op de dag dat hij besloot contact op te nemen met Karine Chevallier. Deze ontmoeting leidde tot twee anderen, eerst Randa Hammami, die hem adviseerde Maurice Roucel te ontmoeten, en vervolgens Bertrand Duchaufour. Bij elke nieuwe samenwerking bleef hij de mensen om hem heen verrassen, vooral vanwege zijn kennis van de markt. Ze waren allemaal unaniem en zeiden dat Mohamed Rebatchi zijn creaties voortdurend een stap verder brengt, dankzij zijn ideeën en eindeloos onderzoek naar grondstoffen en ingrediënten.

Filosofie,
Maison Rebatchi.
Bij het maken van zijn eerste parfums en kaarsen omringde Maison Rebatchi zichzelf met de grootste parfumeurs en beste ambachtslieden in de discipline. Van hun keuze van hoogwaardige grondstoffen om hun brouwsels samen te stellen tot het prachtige ontwerp van de parfumflesjes, de creaties van Maison Rebatchi zijn onmiskenbaar versierd met het zegel van uitmuntendheid.

Zo is Maison Rebatchi ontstaan.

Elke vrije hand gegeven, gebruikte elke parfumeur een of meer grondstoffen om een ​​geur te creëren die gewijd is aan en de geest van Maison Rebatchi belichaamt. Bij elke nieuwe geur ontvouwde zich op natuurlijke wijze een onzichtbare link tussen de multiculturele oorsprong van Mohamed Rebatchi, een brug tussen Frankrijk en het Midden-Oosten.
 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.