nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Perris Monte Carlo

ERFGOED
Perris Monte Carlo is de perfecte balans tussen traditie en innovatie. De traditionele, natuurlijke ingrediënten en het extractieproces met inachtneming van de sapient-methoden. De innovatieve, echte formule om de natuurlijke schoonheid van grondstoffen te benadrukken.

Creative Director, Gian Luca Perris is de tweede generatie van de Perris-familie die betrokken is bij de prestigieuze parfumindustrie.

Gian Luca creëerde Perris Monte Carlo om terug te duiken in het hart van de industrie en zich te concentreren op de parfumgeuren zelf in plaats van de marketing van de merknaam. De passie voor het terugbrengen van de ware parfumkunst is het geesteskind van de manifestatie van het label, Perris Monte Carlo.

De missie is het vinden van de beste grondstoffen van over de hele wereld met traditie en moderne innovatie met elkaar verweven, om de unieke geuren van Perris Monte Carlo te creëren.

Gevestigd in Monte Carlo en onderdeel van de luxeportfolio van de Perris Group, werd in 1981 opgericht door Michele Perris. De Perris Group is een familiebedrijf en is actief in meer dan 37 landen over de hele wereld en brengt luxe luxemerken op de markt.

"OUR POINT OF DISTINCTION AS A FAMILY BUSINESS IS OUR IN-HOUSE EXPERTISE IN CREATING PERFUMES"

 


Weergave:


Bezig met laden...
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw

Welkom bij PARFUMARIA
OFFER THAT'S TOO SWEET TO RESIST

ParfuMaria come in a dizzying amount of perfume options.  
*5% KORTING 
CODE: NEW2019

*LET OP! Deze voucher kan niet gebruikt worden bij produkten met een korting, travelsizes en samples. Zodra u toch een order plaatst met deze produkten dan wordt uw order automatisch verwijderd. De code is tevens pas bruikbaar bij orders boven 100 euro. 
*Geen gratis samples naar keuze, geen cadeauverpakking.