nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Perris-Monte-Carlo
Perris Monte Carlo

ERFGOED
Perris Monte Carlo is de perfecte balans tussen traditie en innovatie. De traditionele, natuurlijke ingrediënten en het extractieproces met inachtneming van de sapient-methoden. De innovatieve, echte formule om de natuurlijke schoonheid van grondstoffen te benadrukken.

Creative Director, Gian Luca Perris is de tweede generatie van de Perris-familie die betrokken is bij de prestigieuze parfumindustrie.

Gian Luca creëerde Perris Monte Carlo om terug te duiken in het hart van de industrie en zich te concentreren op de parfumgeuren zelf in plaats van de marketing van de merknaam. De passie voor het terugbrengen van de ware parfumkunst is het geesteskind van de manifestatie van het label, Perris Monte Carlo.

De missie is het vinden van de beste grondstoffen van over de hele wereld met traditie en moderne innovatie met elkaar verweven, om de unieke geuren van Perris Monte Carlo te creëren.

Gevestigd in Monte Carlo en onderdeel van de luxeportfolio van de Perris Group, werd in 1981 opgericht door Michele Perris. De Perris Group is een familiebedrijf en is actief in meer dan 37 landen over de hele wereld en brengt luxe luxemerken op de markt.

"OUR POINT OF DISTINCTION AS A FAMILY BUSINESS IS OUR IN-HOUSE EXPERTISE IN CREATING PERFUMES"

 


Weergave:


Bezig met laden...
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
275,00 incl. btw
145,00 incl. btw
275,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw
145,00 incl. btw

Beste klanten van ParfuMaria,

In het kader van de onzekerheid waar we allemaal mee te maken hebben sinds de uitbraak van COVID-19 (coronavirus) is onze fysieke winkel de komende weken gesloten. Klanten met afspraken, onder andere geurproeverijen zullen worden benaderd. Pas goed op jezelf en op elkaar en tot snel in betere tijden. Uiteraard informeren we je weer over het moment dat we weer open zijn.


Al onze producten kunt u gewoon blijven te bestellen via onze webshop.