nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
RAJANI
Rajani


RAJANI betekent "nacht" in het Sanskriet. RAJANI is een verzameling van vier magnetische geuren, allemaal gemaakt door Raffaella Tarana, de eigenaar van het merk. Alle RAJANI-geuren roepen een gevoel van heldere duisternis op. De legende zegt dat de Black Panther, symbool van het merk, alleen op volle maan jaagt. De
zoete en verdovende geur van haar kaken trekt haar prooien aan, waardoor hun vangst geen moeite kost.

RAJANI-geuren hebben hetzelfde kenmerk:
Zodra ze geroken hebben, betoveren ze je, en je raakt meteen verslaafd. Het kan het hoge niveau van de ingrediënten zijn, de verfijning van de jus, bedacht door Raffaella maar gerealiseerd door Mane, de weelderige, donkere en weelderige verpakking. Alle zintuigen zijn betrokken bij deze ervaring. Alle geuren zijn Eau de Parfum,
50 ml. En hun concentratie varieert van 16 tot 18 procent.


Weergave:


Bezig met laden...
145,00 incl. btw
Morocco Eau de Parfum 50 ml
Gourmand Oriental
145,00 incl. btw
O-Fu-JingEau de Parfum 50 ml
Gourmand Oriental
145,00 incl. btw

Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order.