nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wilgermain

ONTDEK DE GEUREN

ECHT, EXCLUSIEF EN ONVERWACHT

WILGERMAIN biedt een reeks tijdloze geuren met een eigentijdse uitstraling en een wereldwijde aantrekkingskracht. Wanneer u op zoek bent naar een passende geur, wat uw levensstijl ook is, vindt u hier een begin en een einde.

Het zijn heldere maar intieme composities die uniek en onverwacht zijn, maar toch gemakkelijk te begrijpen. Ze hebben allemaal een aantal gemeenschappelijke kenmerken: meesterlijke menging, hightech precisie, een nog hoger olfactieve esthetiek en een perfect gekalibreerde geurboodschap.

MAAK KENNIS MET DE PARFUMER RODRIGO FLORES-ROUX BIOGRAFIE
Rodrigo Flores-Roux werd 50 jaar geleden in Mexico geboren en voelt zich al sinds zijn kinderjaren aangetrokken tot parfums. Na het voltooien van zijn studie biologie, schreef hij zich in bij ISIPCA, de parfumschool in Versailles, waar hij stage liep bij Jean-Claude Ellena.

Met bijna 30 jaar ervaring in het mengen van professionele geuren, is Rodrigo een meermaals bekroonde parfumeur en zijn vaardigheid werd onder meer erkend met verschillende FiFi Awards.

Veel van zijn creaties hebben internationale erkenning gekregen vanwege hun originele handtekening en onmiskenbare persoonlijkheid, en een aantal daarvan zijn bestverkochte referenties in de branche en worden beschouwd als moderne klassiekers. Bovendien is zijn werk opgenomen in belangrijke best-of-lijsten in de Fragrance Foundation Hall of Fame.

Momenteel is Rodrigo vice-president van Fragrance Creation bij Givaudan, woont in Manhattan, geniet van musea en lekker eten daar, hunkert naar af en toe een sigaar en is, zoals altijd, een nieuwsverslaafde die scherp op de hoogte is van de laatste trends, nieuws en gebeurtenissen.

OLFACTORY TAAL
Rodrigo's parfumstijl oscilleert op natuurlijke wijze tussen grote en expressieve composities die rijk zijn aan meerlagige details ... en eenvoudige, bijna brutalistische harmonieën die zijn opgebouwd met gewillig korte formules met slechts een paar slagen van hoogspanningsenergie.

Een liefhebber van citrusaroma's, hij verheugt zich ook op het spelen met rijke nachtelijke bloemen, weelderige amberachtige harsen en, natuurlijk, leertonen, aangezien hij ook bekend staat om het bijna dagelijks aantrekken van zwartleren kleding; hij draagt ​​ze met stijl en smaak.

Een journalist beschreef Rodrigo ooit als een neoclassicist. Hij is het daarmee eens, zij het een beetje met tegenzin. "Het is waar dat ik mezelf amuseer met het verwijzen naar klassieke parfums, aangezien mijn archiefinteresse voor vintage parfums enorm is. Maar wat voor zin zou het hebben als we onze tijd zouden besteden aan het reconstrueren van het verleden? Ik zeg: laten we ervan leren en dan een kwantum nemen. sprong in de toekomst! "

WILGERMAIN

  


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.