nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
  
   

A Lab On Fire – An olfactory firework from New York


Onzekerheid en mysterie zijn de sleutels die een deur openen naar het volste leven; alleen door hun teelt kunnen we saai denken afweren en creativiteit echt ontbranden.

A Lab On Fire is THE Unlikely Company: een enigma gehuld in mysterie. A Lab On Fire is een ingenieus niche geurhuis met beperkte productie in een verrassend compacte studio aan het water - in een studio die uitkijkt over de East River naar Manhattan.


A Lab On Fire benadrukt de praktische aspecten van het creëren van originele geuren samen met onze prioriteiten voor hun veiligheid, stabiliteit, versheid en kwaliteit. Elke geur, gecreëerd door een beroemde neus, is verpakt in een ultramoderne fabriek in New Jersey, maar verpakt door kunstenaars uit de wijk Brooklyn wiens handetikettering soms resulteert in serendipitous accenten die elke fles een eigen karakter geven.

Een Lab on Fire-geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Bruno Jovanovic, Olivier Polge, Carlos Benaim, Sophia Grojsman, Thierry Wasser en Dominique Ropion.

 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.