nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)

❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)

0
0
Winkelwagen
€ 0,00AGONIST is een Zweeds geurenmerk, gelanceerd in 2008. Oorspronkelijk met één product, presenteert het assortiment nu zes unisex geuren, elk gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke geuren gepresenteerd in handgemaakt Zweeds glas.

Elke AGONIST-geur wordt gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde parfumeurs die zich toeleggen op de traditionele kunst van fijne parfumerie. Hun zorgvuldige werk wordt vervolgens gepresenteerd in individueel gebeeldhouwd Zweeds glas, gemaakt in een unieke samenwerking met de bekroonde glaskunstenaar Åsa Jungnelius van de wereldberoemde glasblazer, Kosta Boda. Bovendien creëert AGONIST alleen duurzame producten en elk detail is exclusief ontwikkeld met respect voor het milieu en een duurzame benadering van het gebruik van grondstoffen.

Met respect voor het ambacht van de oude parfummaker en een toewijding om dit te complimenteren door een eigentijdse aanpak en Scandinavische visie toe te passen, is AGONIST een unieke geur en de ultieme uitdrukking van tijdloze schoonheid.

Kosta Boda is de meest prestigieuze en oudste glasfabriek van Zweden. Opgericht in 1742 en nog steeds opererend vanuit de bossen van Småland, ondersteunt het bedrijf de Zweedse traditie van glasblazen en hun ontwerpen hebben wereldwijd erkenning en respect gekregen.


Weergave:


Bezig met laden...
Agonist - BLACK AMBER
Oriental Spicy
125,00 incl. btw
ARCTIC JADE
Oriental Vanilla
125,00 incl. btw
BLUE NORTH
Woody Floral Musk
125,00 incl. btw
DARK SAPHIR
Oriental Spicy
125,00 incl. btw
FLORALUST
Woody Floral Musk
125,00 incl. btw
ISIS
Oriental
125,00 incl. btw
LIQUID CRYSTAL
Aromatic Spicy
125,00 incl. btw
No. 10 WHITE OUD
Woody Floral Musk
125,00 incl. btw
ONYX PEARL
Oriental Woody
125,00 incl. btw
SAY YES Eau de Parfum 50 ML
Oriental Vanilla
125,00 incl. btw
SOLARIS
Oriental Citrus
125,00 incl. btw
THE INFIDELS
Oriental
125,00 incl. btw

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A
Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order. Niet geldig bij producten met korting.