nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00AGONIST is een Zweeds geurenmerk, gelanceerd in 2008. Oorspronkelijk met één product, presenteert het assortiment nu zes unisex geuren, elk gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke geuren gepresenteerd in handgemaakt Zweeds glas.

Elke AGONIST-geur wordt gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde parfumeurs die zich toeleggen op de traditionele kunst van fijne parfumerie. Hun zorgvuldige werk wordt vervolgens gepresenteerd in individueel gebeeldhouwd Zweeds glas, gemaakt in een unieke samenwerking met de bekroonde glaskunstenaar Åsa Jungnelius van de wereldberoemde glasblazer, Kosta Boda. Bovendien creëert AGONIST alleen duurzame producten en elk detail is exclusief ontwikkeld met respect voor het milieu en een duurzame benadering van het gebruik van grondstoffen.

Met respect voor het ambacht van de oude parfummaker en een toewijding om dit te complimenteren door een eigentijdse aanpak en Scandinavische visie toe te passen, is AGONIST een unieke geur en de ultieme uitdrukking van tijdloze schoonheid.

Kosta Boda is de meest prestigieuze en oudste glasfabriek van Zweden. Opgericht in 1742 en nog steeds opererend vanuit de bossen van Småland, ondersteunt het bedrijf de Zweedse traditie van glasblazen en hun ontwerpen hebben wereldwijd erkenning en respect gekregen.


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.