nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

De maker
Tegenwoordig leidt zijn dorst naar schoonheid ertoe om verschillende gebieden zoals schilderen, beeldhouwkunst en parfum te verkennen.

Alexandre, een Franse kunstenaar die diep gehecht is aan zijn land, duikt ook in andere culturen om creatieve wegen te vinden die zijn verbeelding vervolgens verandert in nieuwe werelden.

Deze dandy deelt zijn verhalen graag met zijn woorden, zijn aantekeningen of zijn kleuren. Met een honger naar kennis, wil hij constant leren. Elke nieuwe ervaring is een gelegenheid voor diepgaand onderzoek, omdat deze perfectionist de technieken wil begrijpen die door de ambachtslieden worden gebruikt, zodat zijn ideeën vorm kunnen krijgen.

Alexandre.J, architect van materialen en zintuigen, maakt ongewoon gebruik van uitzonderlijke materialen. Hij beeldhouwt ze, verlegt de grenzen van de schepping om objecten te laten leven die emoties oproepen.


Weergave:


Bezig met laden...

 


♥️ Black Friday en Cyber Monday Deals (15% discount) ♥️

ParfuMaria's Black Friday en Cyber Monday deals van 27 November tot en met 30 november:
Kortingscode: CYBERBLACK2020 (15% korting) 


LET OP! We maken geen samples naar keuze tijdens deze kortingsdagen. Artikelen met een bestaande korting uitgesloten van deze actie.
Deze aanbieding is geldig voor orders boven 75 euro