nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN โ‚ฌ 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN โ‚ฌ 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Andree Putman Logo


Andrée Putman

Ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van Andrée Putman's eerste parfum, werden vijf nieuwe geuren als resultaat van een samenwerking gestart in 2001 tussen Celso Fadelli en Madame Putman in april 2015 gepresenteerd. Madame Putman ontmoette Celso Fadelli, President en Fragrance Curator van Intertrade Group , voor de productie van een speciaal parfum. Het succes van de eerste geur maakte Olivia Putman, de dochter van Andrée, rekening houdend met een idee, dat het op een dag misschien een verzameling parfums is geworden. Een van de wensen van Andrée was om de originele Préparation Parfumée te verbeteren met een verzameling geuren die momenten oproepen van haar persoonlijke herinneringen. Olivia besloot toen om samen te werken met Intertrade Group voor de ontwikkeling van een echte verzameling geuren en liet de droom beginnen. Préparation Parfumée Andrée Putman Collection presenteert zichzelf met zes olfactorische routes: (L'Original, Figue en Fleur, Tan d'Epices, Formidable Man, Magnolys, Un Peu d'Amour) die hetzelfde gevoel van onvergelijkbare stijl belichamen dat Andrée Putman een iconisch figuur voor zowel de design- als de modewereld.

L'Original, is de eerste compositie die is gemaakt door Andrée en Celso Fadelli, Figue en Fleur gaat terug naar de geur van vijg in de Provence, Formidable Man is een zeer energieke geur gewijd aan de vader van Olivia, Magnolys is gewijd aan de magnolia, Andrée's favoriete bloem Tan D'Epices is een vrolijke mix van kruiden, en Un Peu d'Amour is een wens voor geluk met tederheid met de warmste tonen.

Andrée Putman was een van de meest gerespecteerde ontwerpers ter wereld. Soberheid, duidelijkheid en eenvoud toegepast op materialen en vormen, kenmerken haar zeer persoonlijke stijl en taal. Opmerkelijke creaties zijn onder meer: โ€‹โ€‹The Centre d’Art Plastique Contemporain in Bordeaux, en vele boetiekontwerpen, waaronder: Karl Lagerfeld, Azzesine Alaïa, Thierry Mugler, Yves Saint Laurent en Cartier. Tegenwoordig zet haar dochter Olivia Putman de traditie voort en creëert ze parfums die momenten oproepen van haar persoonlijke herinneringen met haar moeder.


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies