nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

 

Angela Ciampagna
 

De productieve ziel van het merk is verborgen in de ambachtelijke werkplaats, geplaatst in een klein Italiaans dorpje waar parfums worden vervaardigd na scherp onderzoek, uitgevoerd met een artistieke en creatieve instelling.

Het doel is het creëren van parfums met absolute waarde, zodat geuren het voertuig kunnen worden waardoor een naadloze band tussen onderzoek, ambachtelijke praktijken en nauwkeurige selectie van grondstoffen ontstaat wordt tot leven gebracht.

De collectie werd tot leven gebracht in een klein familiebedrijf in Midden-Italië; deze locatie is de kern die de collectie definieert. Het nauwe contact met de nuchtere dagelijkse routine en het lawaai van het dorp, de geuren van de natuur, de authentieke en traditionele aanraking van alles rondom, zijn de elementen die het idee van contrast geven dat typerend is voor de collectie: traditie, heiligheid, passies en legaten worden nauwlettend in de gaten gehouden door heidense ogen , om hun essentie te vangen.

De belangrijkste kenmerken zijn terug te vinden in de formules: ze hebben een herkenbaar ingrediënt zoals de gelaagde echo's van de harsen, bossen en noten die schimmels oproepen, waar majestueuze bloemen en kruidige tonen, opgeroepen met en ouderwetse aanraking, een ruime donkere basis onthullen .

FIJNE ARTISANALE PARFUMS

Elke parfum is een uniek genummerd stuk.
Alle dozen en flessen tonen het serienummer van het eindproduct. De uitmuntendheid van elke batch wordt gegarandeerd door ons kleinschalige productieproces.

Onze ambachtelijke methoden, in combinatie met onze innovatieve productieprocessen, geven onze geuren hun rokerige tonen. De ambachtelijke productie houdt niet op bij creatie
van de parfums; alle componenten van het eindproduct zijn
handgemaakt: doppen worden machinaal bewerkt en handmatig afgewerkt, labels worden afzonderlijk aangebracht, dozen worden één voor één gemaakt, bekleed en gedecoreerd. Tenslotte worden alle parfums individueel verpakt, om hun echte ambachtelijke uitmuntendheid te garanderen.

 Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.