nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Anima Mundi

emersgeest van Giorgio Biella. Deze exclusieve collectie komt uit historisch onderzoek en Emilia's passie voor oude beschavingen, die ze altijd heeft beschouwd als "de kostbare sleutels voor het openen van de deuren van de toekomst".
De briljante geurontwerper heeft gokt op componenten van de hoogste kwaliteit en hun interactie in gewilde melanges. Een keuze die Niche en Co. al hadden gemaakt met Onyrico, de eerste lijn van kenmerkende parfums.

De vijf levendige flessen Anima Mundi omsluiten de natuurlijkheid van hun componenten en samenwerkingen met de meest gevestigde neuzen van de Italiaanse parfumerie; een pad uitgevoerd in fasen die het verhaal van parfum vertelt in zijn oudste variaties. Een project dat Emilia en Giorgio bijzonder dierbaar is. Omdat parfum altijd synoniem is geweest voor cultureel onderzoek, innerlijke harmonie en mystieke spanning. En deze waarden naar de toekomst kunnen overbrengen, is een taak en een voorrecht voor hen.
 


Weergave:


Bezig met laden...

♥️ Black Friday en Cyber Monday Deals (15% discount) ♥️

ParfuMaria's Black Friday en Cyber Monday deals van 27 November tot en met 30 november:
Kortingscode: CYBERBLACK2020 (15% korting) 


LET OP! We maken geen samples naar keuze tijdens deze kortingsdagen. Artikelen met een bestaande korting uitgesloten van deze actie.
Deze aanbieding is geldig voor orders boven 75 euro