nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
BDK-Parfums
BDK Parfums

1 - Onafhankelijk parfumhuis gevestigd in Palais Royal, Parijs.

2 - Creatieve geuren met hoogwaardige grondstoffen geïnspireerd door personages, bewegingen en silhouetten.

The House biedt kwalitatieve en onderscheidende geuren, geïnspireerd door personages, bewegingen, silhouetten en momenten. Deze creaties hebben allemaal een gemeenschappelijk universum dat is gecentreerd op woorden en verhalen, halverwege fantasie en realiteit. Geen vooropgezette formules in dit Parlement, we zijn in aanwezigheid van gewetensvol ambachtelijk werk dat het creëren van uitzonderlijke geuren mogelijk maakt.

David Benedek, geboren in Parijs in 1989, zoon van een vader van Roemeense afkomst en een moeder geboren op de grens van Algerije en Marokko, groeide op in het parfumerie-universum. Zijn grootouders, ballingen van Transsylvanië, behoorden in de jaren vijftig tot de eersten die parfum van naammerken zoals Worth en Christian Dior in Parijs verspreidden. Ze zullen zich verder specialiseren in de verkoop van parfumerieën en luxe producten aan reizigers die de Franse hoofdstad ontdekken en hun eerste boetiek openen in de jaren 60 op de hoek van de rue Royal en de rue Saint Honoré. Van generatie op generatie werd de expertise gepolijst en gedeeld.

David studeerde economie en management in Beijing en New York in 2010 voordat hij in 2012 het Institut Français de la Mode betrad, waar hij zich specialiseerde in het universum van parfumerie en cosmetica. Gedurende meer dan een jaar leerde hij de rauwe ingrediënten, olfactieve families en hun facetten te herkennen voordat hij zijn ambachten perfectioneerde om de nodige stappen van geurcreatie te leren. Ruik, ontdek, herken, hij raakte vertrouwd met de subtiliteiten van dit universum langs zijteams in Givaudan. Na verloop van tijd groeide zijn passie en veranderde in een brandend verlangen om dit ambacht zijn carrière te maken. Insitut Cinquieme Sens hielp verder te trainen en zijn olfactieve universum te polijsten, bouwsteen van het maison de parfums BDK Parfums.


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.