nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bogue Profumo Fragrances

Door de infusie in alcohol van harsen, hout, wortels en metalen, creëert Antonio Gardoni enkele van de oplosmiddelen die hij gebruikt om zeldzame en hoogwaardige grondstoffen die op zijn reizen voorkomen op te lossen. Uit stoomdestillatie haalt hij de essentiële oliën om geuren en geuren te creëren.

Hij werkt 's nachts wanneer het licht de chemicaliën niet vervalst en wanneer de geuren van de dag verdwijnen om ruimte over te laten voor nieuwe experimenten met schaduwen.
Afbeeldingsresultaat voor antonio gardoni
 
Antonio Gardoni creëert eigentijdse geuren met oude technieken en moderne intuïties. Van architectuur en design leerde hij bouwen door lagen en denken door af te trekken. Zijn parfums zijn kamers om te ontdekken met hun sfeer, textuur, licht en kleur.
 


Weergave:


Bezig met laden...
160,00 incl. btw
MAAI 50 ml
Floral Woody Musk
180,00 incl. btw
MEM 50 ml Eau de Parfum
Spicy Aromatic Citrus
180,00 incl. btw

Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order.