nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
DE GESCHIEDENIS

Bois 1920 is een merk dat de passie van de familie Galardi voor de kunst van het maken van parfums uitdrukt. Het begon allemaal in 1920 toen Guido, de oprichter, zijn eerste formules begon te testen door de Spigo (Toscaanse lavendel) te verzamelen die rijpt in de velden op de heuvels rond Florence

Zijn onderzoek omvatte verschillende expressieve harmonieën: etherische oliën, geurige oplossingen en geparfumeerde sachets. Guido droomde van een winkel in Florence waar hij unieke geuren kon creëren: de geschiedenis keert terug. Guido's gevoeligheid en kunst werden overgedragen aan Enzo, zijn kleinzoon die op dertienjarige leeftijd Piero begon te bezoeken, een grote expert op het gebied van essenties. In 1985 betrad hij de geurwereld en maakte van zijn passie een beroep.

Het jaar is 2005. Enzo herinterpreteert de originele formules en ontdekt 'parfum' in de zin van artistieke expressie, zijn droom wordt werkelijkheid, Guido's emoties en ziel materialiseren zich in Bois 1920. (Italiaanse workshop van Lavendel)
 


Weergave:


Bezig met laden...

 


ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies