nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

CASAMORATI 1888 – XERJOFF GOES VINTAGE

XerJoff introduceert een merk geuren geïnspireerd op de oude kunst van de Italiaanse parfumerie: XerJoff Vintage Collection.

Het merk herschept de geschiedenis van een glorieus huis van geuren, gesticht in Italië tussen de 18e en 19e eeuw met de bedoeling om hun historische en artistieke erfgoed van dat glamoureuze tijdperk te beschermen.

XJ Casamorati-collectie

Een collectie gericht op het doen herleven van het vakmanschap en de oude wereldstijl van La Fabbrica di Profumi C. Casamorati - een 19e-eeuwse haute parfumerie gevestigd in Bologne. Deze collectie is een eerbetoon aan een verdwijnend erfgoed en combineert de hoogste kwaliteit grondstoffen en eenvoudige verfijnde parfumerie in zeven luxe boeketten. De art nouveau-verpakking weerspiegelt de versmelting van natuur, passie en kunstenaarschap in elke fles.Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Vanwege vakantie van een aantal medewerkers zal er in week 30 onderbezetting ontstaan. Orders geplaatst in week 30 zullen we naar verwachting versturen in week 31. Vertraagde orders (niet bij sample orders) krijgen 2 extra samples (die wij erbij doen als verrassing) Hartelijk dank voor uw begrip.