nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

A CLASS OF IT'S OWN SINCE 1921

 
De naam CIRO staat altijd voor uitzonderlijke parfumcreaties.

De nieuwe geurcreaties blijven het verhaal van het merk vertellen - ver van de mainstream. Exquise grondstoffen, door beroemde parfumeurs getransformeerd tot fascinerende geurcomposities. Glamoureus en karakteristiek, met een schitterende uitstraling dankzij de hoge concentraties parfumolie.

Buitengewone geurmomenten die een sensueel genot creëren - voor geurliefhebbers, parfumisten en olfactorische non-conformisten.

Opgericht in New York tijdens de Roaring Twenties. Gemaakt in Frankrijk, de bakermat van de parfumkunst. Gemaakt door een visionair wiens passie behoorde tot de wereld van geuren. Gedurfd en compromisloos in ontwerp, een van de eerste niche-geurmerken. Olfactorische avantgarde.

Een halve eeuw later keert Parfums CIRO terug. Een mythe schijnt met nieuwe pracht. Een combinatie van traditie en moderniteit, maar met behoud van het historische erfgoed.

Parfums CIRO blonk altijd uit met hun indrukwekkende flaconontwerpen. De nieuwe flacon is een eerbetoon aan deze historische meesterwerken: een elegant, slank silhouet van massief glas vormt het voortreffelijke vat voor de parfumcreaties, effectief gecontrasteerd en omlijst door ondoorzichtige zwarte zijkanten. Harmonisch afgeronde schouders hebben een zwaar metalen deksel afgewerkt met echt goud. Een spel van contrasten: zwart en wit, ondoorzichtig en transparant - de opvallende designelementen, gecombineerd met de kenmerkende typografie, creëren een symbiose van de Art Deco-stijl en de gereduceerde elegante vormentaal van modern design.

Charismatische geurcomposities, gemaakt door ambachtslieden.

De wedergeboorte van een legende
 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.