nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
GESCHIEDENIS

Coquillete Paris is een verhaal over passie en onderzoek. Dit is het verhaal van twee jonge vrouwen, een Art Director en een Creative, verbonden door een intense liefde voor parfum. Het is een mix van muziek en poëzie, zoals een reisdagboek en een constant onderzoek, dat de beste inhoud combineert. Dit is een verzameling van zes traditionele parfums die de komende drie jaar worden gepresenteerd. Ervaringen, herinneringen, emoties en dromen zijn de belangrijkste inspiratiebronnen van deze geuren.

 
“Een parfum is een compositie van geurnoten en emoties. Als je het ziet als een simpele mix van alcohol en etherische oliën, kun je de geheime geest die verborgen is in zijn essentie, de passie van degenen die het hebben gemaakt, niet begrijpen. Wanneer je een parfumcompositie ruikt, terwijl je je ogen sluit, word je geleid in een stille atmosfeer ... De herinneringen, de emoties die je voelt, zullen je drijven in zijn fascinerende verhaal. Als het een creatie is die met zorg is gemaakt, zal het verhaal spannend zijn, de opgewekte gevoelens opwindend en je zou de emotie en poëzie en waanzin kunnen voelen.


Weergave:


Bezig met laden...

♥️ Black Friday en Cyber Monday Deals (15% discount) ♥️

ParfuMaria's Black Friday en Cyber Monday deals van 27 November tot en met 30 november:
Kortingscode: CYBERBLACK2020 (15% korting) 


LET OP! We maken geen samples naar keuze tijdens deze kortingsdagen. Artikelen met een bestaande korting uitgesloten van deze actie.
Deze aanbieding is geldig voor orders boven 75 euro