nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00A FAMILY STORY…

Dit geurige verhaal begon in 1924 toen de chemicus Giustino Dalla Favera zijn laboratorium in de buurt van Treviso opende. Hij was een bekwame technicus en begaafd in het voorbereiden en samenstellen. Hij bereidde niet alleen Galenische formuleringen, likeuren en elixers voor, maar richtte ook zijn laboratorium op om talloze recepten voor parfums te creëren in een tijd dat het niet zo eenvoudig was om vergelijkbare producten in winkels te vinden.

Deze erfenis werd doorgegeven aan Giustino's kleinzoon Fabio en in de eerste plaats aan Fabio's vrouw, Patrizia, die altijd al een passie had voor de wereld van geur.

Patrizia herstelde en herleefde de formules uit vervlogen tijden en verfijnde ze met inspiratie en de verhalen die ze mee naar huis had genomen van haar reizen naar werelden die ons verschillende soorten cultuur, kunst en filosofie bieden. Dit zijn plaatsen waar ieder van ons in één moment duizenden emoties kan tegenkomen.

In 2014 is het merk DFG1924 ontstaan ​​met de bedoeling de traditionele elementen te consolideren. Het elegante logo is gemaakt door het origineel opnieuw te interpreteren en de initialen van de voorvader van het merk, Dalla Favera Giustino, te combineren met het openingsjaar van het laboratorium, 1924.

De parfumeur Roberto Dario kreeg vervolgens de verantwoordelijkheid om de reukpiramide te ontwikkelen, met geregenereerde tonen en combinaties die verbazingwekkend zijn. Deze creaties roepen unieke emoties op en zijn in staat om te voldoen aan de verzoeken van degenen die op zoek zijn naar een unieke en persoonlijke allure.
Het exclusieve karakter van dit werk komt tot uiting in producten die opvallen door de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de elegantie van de geuren.


Weergave:


Bezig met laden...

 


ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.