nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Divine Logo
 
Door mond-tot-mondreclame zijn D I V I N E parfums op magische wijze het leven van vrouwen en mannen over de hele wereld binnengedrongen.

Halverwege de jaren tachtig gaf Yvon Mouchel, de maker en distributeur van het merk, zijn positie op als marketingmanager bij een internationale cosmetische groep om zich te wijden aan zijn levenslange passie: parfum. Hij verliet Parijs en vestigde zich als parfumeur in Dinard.

Al snel werd de geur bekend buiten Dinard en verspreidde het zich naar een Franse en internationale klantenkring. Met dit opmerkelijke succes besloot Yvon Mouchel onder het merk Divine zijn eigen parfumlijn te creëren.

Yvon Mouchel zegt in een paar simpele woorden. “Een parfum maken is een kunst, vergelijkbaar met de compositie van een muziekstuk, de kunst om te tekenen of een boek te schrijven. Een schitterende geur is een kenmerk van het leven, dat je met andere mensen kunt delen. Het is een meesterwerk dat gevoelens bezielt en wekt. Als een fantasie die impulsen en liefde geeft. Het heeft een enorme aantrekkingskracht en bevalt. "
 


Weergave:


Bezig met laden...