nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Private Shopping
Winkelt u graag maar heeft u door de dagelijkse praktijk grote haast of stelt u privacy op prijs? Bij ParfuMaria zijn we daarop ingesteld, Daarom openen we de winkel speciaal voor u!

Op afspraak bij ParfuMaria heerlijk en rustig shoppen.

Als u voor deze privebehandeling kiest wordt u voorzien van persoonlijke aandacht zonder andere klanten om u heen. Een persoonlijk gesprek waarin u uw parfumwensen kenbaar maakt hoort er ook bij. U krijgt advies over welke geuren er bij u passen indien u dat wenst.


Private Shopping is op aanvraag en bedoeld om het comfort en de luxe van een lege winkel te bieden aan de drukke vrouw of man. Wij vinden namelijk dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn en dragen graag bij aan een fantastische geurenbeleving waarbij rust en ruimte u geboden wordt. 

Mogelijkheden en tijden voor Private Shopping

Alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega’s een paar uur relaxed shoppen? 
Van Maandag tot en met Zaterdagochtend bent u alleen of met uw vrienden of vriendinnen vanaf  harte welkom op afspraak voor uw Private Shopping ervaring.

Hoelang duurt het?
Om zoveel mogelijk klanten de kans te geven van ons unieke private shopping concept gebruik te maken hebben wij  richttijden vermeldt die afhankelijk zijn van het aantal personen dat afspreekt.
> We weten uit ervaring dat voor 1-3 personen een uur voldoende is.
> Voor 4-6 personen geldt anderhalf uur. 
> Voor grotere groepen vanaf 6 personen geldt 2 uur.  

Grotere groepen op Zaterdagen vanaf 11.00 Bij onvoldoende deelnemers (last minute afzeggers) worden afspraken door ParfuMaria verzet.

De winkel is dan alleen voor u/ jullie geopend.

Aan Private Shopping zijn geen extra kosten verbonden. 

Goed om te weten. Wij houden van dieren en van kinderen maar private Shopping is bedoeld voor 18 plus! Tevens zijn we niet ingericht op huisdieren. 

Mail ons voor het maken van een afspraak minimaal twee weken van tevoren op info@parfumaria.com.

Onze online winkel is geopend ondanks deze onzekere tijden. Wij voeren bestellingen zo snel mogelijk uit.