nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Private Shopping
BOEK UW SHOPAFSRAAK HIER


Tip: Maak ruim van tevoren uw afspraak. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we dit minmimaal 2 weken vooraf te doen.  Zeker als het gaat om de Zaterdag. Soms kan er een overlap ontstaan met afspraken. Het kan dan voorkomen dat u dan niet de enige in de winkel bent omdat er elk halfuur geboekt kan worden. Dit doen we om meer klanten de kans te geven om bij ons te komen winkelen.  

Heeft u door de dagelijkse praktijk grote haast of stelt u privacy op prijs? Bij ParfuMaria zijn we daarop ingesteld, Daarom openen we onze salon speciaal voor u!

Op afspraak bij ParfuMaria heerlijk shoppen.

Als u voor deze privebehandeling kiest wordt u voorzien van persoonlijke aandacht. Een persoonlijk gesprek waarin u uw parfumwensen kenbaar maakt hoort er ook bij. U krijgt advies over welke geuren er bij u passen indien u dat wenst.


Private Shopping is op aanvraag en bedoeld om het comfort en de luxe van een lege winkel te bieden aan de drukke vrouw of man. Wij vinden namelijk dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn en dragen graag bij aan een fantastische geurenbeleving waarbij rust en ruimte u geboden wordt. 

Mogelijkheden en tijden voor Private Shopping
Alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega’s relaxed shoppen? 
Van Maandag tot en met Zaterdag bent u van harte welkom op afspraak voor uw Private Shopping ervaring. Private shopping is mogelijk van 9 tot 14.00

Voorwaarden en tijdsduur
Om zoveel mogelijk klanten de kans te geven van ons unieke private shopping concept gebruik te maken kunt u maximaal 1 uur boeken. Helaas is het echter niet mogelijk om meerder blokken van een uur aan elkaar te rijgen (zoals afspraak te maken onder andere naam) Dit heeft te maken met onze insteek zoveel mogelijk verschillende klanten de gelegenheid te bieden kennis te maken met de wereld van geuren die ParfuMaria biedt. Het is uiteraard wel mogelijk om opnieuw te boeken nadat de het eerste bezoek is geweest. 


Hoe maak ik een afspraak?
Via de afsprakenbutton hierboven kunt u zelf uw afspraak maken.

 Uw afspraak duurt maximaal een uur. Graag verzoeken we u om zelf de tijd in de gaten te houden. Voor ons is het niet fijn om onze klanten erop te wijzen dat de tijd bijna om is. 

Attentie: Wij maken geen samples op aanvraag in onze winkel. Dit is alleen online mogelijk via onze sample service op de website.


Goed om te weten. Wij houden van dieren en van kinderen maar private Shopping is bedoeld voor 18 plus! Tevens zijn we niet ingericht op huisdieren. 


Maak uw afspraak via deze link 

 


Weergave:

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.