nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
Winkelwagen
€ 0,00
Jeunesse EDP 100 ML
Jeunesse EDP 100 ML

Floral Fruity Notes: Blackberry, raspberry, pomegranate, different florals, musk With Jeunesse, Robert Piguet Parfums offers a lighthearted and vivacious fragrance that is as elegant as it is temp

Standaard levertijd

1 dag

€ 150,00
€ 90,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Robert Piguet-Jeunesse-Pacific Collection

With Jeunesse, Robert Piguet Parfums offers a lighthearted and vivacious fragrance that is as elegant as it is tempting. Mouthwatering like a raspberry macaroon and flirty like a silk summer dress, Jeunesse charms with its alluring sweetness.

Jeunesse is a fresh fruity floral fragrance built on the contrast of sweet (raspberry) and sour (pomegranate) notes.

We love the bright notes of blackcurrant, raspberries, pomegranate and musk in addition to a hint of spice - a gorgeous scent for the evening and night time.

Robert Piguet fragrances remain enduring classics, coveted for their provocative allure and distinctive character.About the Pacific Collection: Overall I am absolutely thrilled with these fragrances. They're complex and I love the way the notes blend and fuse together to create something that is truly unique. Throughout the day, as the fragrances wear they tease you with the tantalizing heart and base notes.

De mening van ParfuMaria:
Jeunesse is, net zoals de naam al aangeeft, een jonge, sprankelende en vrolijke geur. En natuurlijk, als de sterotype parfums van jonge meisjes van vandaag. Het is een roze, fruitige bessen bloemengeur.

Jeunesse begint met sprankelende fruitige bessen. Na een tijdje verschijnen ook lichte romige noten.Iets in de structuur van de geurgeeft een indruk van meringues. Als Jeunesse een kleur zou hebben dan werd het roze of cerise. De fruitige noten zijn een mengeling tussen frambozen, bramen en ik ruik ook een frisse bijna peachy noot. Zelfs als ze niet onder de noten genoemd is. Misschien is het de granaatappel. Het dragen van Jeunesse is als zwemmen in een fruitig / besen meringuie dessert. De geur is niet overdreven zoetwant dat wordt voorkomen door de wisselwerking tussen de contrasterende zoetzure fruitige noten . Als het gaat om de bloemrijke noten zijn ze de tweede spelers in deze geur.In Jeunesse zijn de vruchten en bessen de sterren van de show. Jeunesse is gebaseerd op een aangename witte muskus, niet de wasmiddelen versie zoals vele muskgebaseerde geuren . Jeunesse wordt donkerder in de basisnoten. De geur verdiept zich op een heerlijke manier en er komt een akkoord vergelijkbaar met mango.

Meestal heb ik geen mening over welke leeftijd er bij een geur past, maar als het gaat om Jeunesse is het inderdaad heerlijk jong. Verlang je naar een sprankelende, sappige, gelukkige en ongecompliceerd geur met als basis iets donkers dan is dit DE geur voor jou.Deze geur kan het hele jaar worden gedragen.
Tekst: Maria van Geuren.
© ParfuMaria

Floral Fruity
Notes: Blackberry, raspberry, pomegranate, different florals, musk

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A