nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
House-Of-Sillage
Achter de visie
Nicole MatherIk groeide op om de schittering van geur te bewonderen en hoe het je naar een andere plaats en tijd kan vervoeren. Met dit in gedachten heb ik een lijn van luxe en verfijnde geuren gecreëerd. Door wijsheid te vergaren van mensen die hun leven hebben gewijd aan dit specifieke soort schoonheid, werden zeldzame componenten verzameld op exotische locaties van over de hele wereld. Bij House of Sillage hebben we ons hart gestort in de kunst van het parfumeren om een ​​perfecte synthese te bereiken van kunstzinnigheid, ambacht, transitie en innovatie. In zowel geur als presentatie bieden onze creaties tijdloze elegantie, ontworpen voor de meest veeleisende klantenkring.

Nicole Mather
Oprichter en CEO

Het begin
Nicole Mather begon haar ontdekking van wat de wereld te bieden had in haute parfumerie. Ze kwam in aanraking met het beste van het beste in de branche en verdiepte zich in de traditie en het erfgoed van parfumcreatie. Trouw aan haar aard, besloot ze haar drang naar uitmuntendheid te gebruiken om iets echt magnifieks te creëren en de kunstvorm waar ze van ging houden en vereren nieuw leven in te blazen. Haar doel werd bereikt door een subtiele balans te vinden tussen de persoonlijke aanraking van de vakman en de allernieuwste technologie om geuren en verpakkingen te creëren van onvergelijkbare elegantie en onderscheid. Ons aanbod geeft een nieuwe aanwezigheid met een krachtig gevoel van luxe en grootsheid, allemaal dankzij de visionaire geest van Nicole Mather en haar haute parfumerie House of Sillage.
 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Wij verwelkomen nieuwe klanten met 5 procent korting. (boven 75 euro) Code: NEW24. Niet bij aankoop van samples, travelsizes of producten met korting. Zodra u dit toch toepast wordt uw order verwijderd.