nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Paulie-Pocket

PAULIE POCKET

In 2017 is Paulie Pocket opgericht door Jolan Ruiter. Zij is tot op de dag van vandaag de eigenaresse en nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Wat begon als een heel klein bedrijfje is nu uitgegroeid tot een sieradenlabel met een enorm online bereik en wereldwijd meer dan 75 verkooppunten. Jolan heeft als bijnaam Paulie. Daarnaast was het eerst het plan om tassen te gaan verkopen vandaar Pocket. Zo is de naam Paulie Pocket ontstaan. 

De liefde voor statement oorbellen is uitgegroeid tot een collectie vol diversiteit waarbij women empowerment voorop staat! Eigenaresse Jolan Ruiter ontwerpt de statement creaties waarvan het grootste deel van de collectie door 150 dames, in het atelier in Zuid-Amerika, met de hand wordt vervaardigd. Met veel liefde en passie wordt er iedere dag veel tijd besteedt aan het ontwerpen van de mooiste oorbellen, armbanden en kettingen.

“Powerful women helping women getting powerful”.

Het atelier groeit iedere maand en daar zijn we onwijs trots op want deze dames kunnen hiermee hun eigen inkomen genereren. Scholing is voor vele van hen helaas geen optie geweest en dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden niet voor het oprapen liggen. Wij hopen dat we nog heel lang op deze manier banen kunnen creëren en zo bijdragen aan een wereld waarin vrouwen zelfverzekerd en onafhankelijk kunnen zijn.Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.