nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
 Al Haramain is sinds 1970 gevestigd in de heilige stad Mekka, Saoedi-Arabië en voorziet in de parfumbehoeften van de mensen over de hele wereld. Al Haramain is een van de marktleiders in de parfumindustrie in de GCC-landen geworden en heeft het huidige hoofd kantoor bevindt zich in Dubai. Zijn creaties na creaties zijn op vele manieren dol geweest op het exotische, het romantische, het introverte en het hedendaagse. Natuurlijk, vanuit een parfumerie die zich overgeeft aan phycology, kan de wereld zich verheugen op parfums met een onderscheidende persoonlijkheid.

• 65 showrooms over de hele wereld
• Een van de toonaangevende Oudh-producenten ter wereld
• Familiebedrijf sinds oprichting


Al-Haramain is de collectieve Arabische term die "De twee heilige landen" betekent en verwijst naar Mekka en Medina (Saoedi-Arabië).

Prestige Line (sprays):

Al Haramain Prestige is een uitzonderlijk assortiment geuren ontworpen voor elke stemming. De flessen, doppen en dozen zijn allemaal zorgvuldig met de hand gemaakt. De flessen zijn gemaakt van kristal en elk stuk is zorgvuldig en ingewikkeld met de hand ontworpen. Vanwege de vereiste van delicate behandeling, kunnen bepaalde afwijkingen tussen de producten worden waargenomen. Er kunnen kleine verschillen zijn tussen de opgegeven capaciteit en de werkelijke capaciteit. Het is echter de garantie van Al Haramain dat de geur in elk product meer is dan de aangegeven capaciteit, maar nooit minder. Het assortiment bestaat uit een gevarieerde reeks geuren die elk unieke en authentieke ingrediënten hebben.

Premium Line (geconcentreerde parfumolie):

De premium oliën van Al Haramain staan ​​bekend om hun natuurlijke en rijke geuren. De niet-alcoholische oliën hebben de kracht om de hele dag lang mee te gaan. In plaats van de parfums te spuiten, worden de oliën rechtstreeks op de huid aangebracht. De oliën worden geleverd in opvallende flessen en verpakkingen. De geuren hebben unieke kenmerken en de neces
sary sterke punten om zich te onderscheiden van het huidige aanbod van parfums. Uiteindelijk hebben deze geuren de kracht om de klanten de verbeelding en ervaring van een Arabisch sprookje van Duizend-en-één-nacht te geven.
 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.