nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)

❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)

0
0
Winkelwagen
€ 0,00
 
De geschiedenis van Amouage

Amouage is meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en is een luxe luxe geurhuis dat inspiratie put uit de geboorteplaats van het Sultanaat van Oman, met referentiepunten uit een rijk en kleurrijk erfgoed dat tot de verbeelding spreekt van iedereen die in contact komt met zijn prachtige producten.

Bekend om het maken van enkele van de meest verfijnde en exotische geuren ter wereld, herstelt het huis de kunstzinnigheid van de parfumerie om buitengewoon mooie geuren te creëren met een duidelijk standpunt en bronnen over de hele wereld voor unieke en de hoogste kwaliteit ingrediënten.

De kern van alle creaties van Amouage is een kenmerkend akkoord dat de ultieme luxe cultiveert om uniek en onderscheidend te zijn.

Amouage-parfums, die een artistieke benadering hanteren om een ​​originele en evocatief geurige ervaring te creëren, worden gecreëerd door internationaal erkende parfumeurs in Grasse in Zuid-Frankrijk onder leiding van Amouage Creative Director, Christopher Chong.

Amouage is een levensstijl die alleen wordt gezocht door de meest geavanceerde en veeleisende internationale consument. Vandaag de dag heeft het een geweldige aanhang over de hele wereld, waaronder Royals, wereldleiders en enkele van de meest gevierde namen in film, televisie, mode, sport en muziek.
Let op: we hebben nu een speciale Amouage actie. Hierdoor is het niet mogelijk om gratis samples te vragen. De gratis travelspray actie is hiermee ook ten einde gekomen. 

 
 
 


Weergave:


Bezig met laden...
BELOVED MAN EDP 100 ML
Oriental Woody Top: Orange, Grapefruit, Elemi Heart: Geranium, Jasmine, Iris, Saffron Base: Cedarwood, Lignum Vitae, Leather, Patchouly, Vetiver, Musk...
280,00 350,00 incl. btw
BELOVED WOMAN EDP 100 ML
Floral Top : Jasmine, Rose, Lavender, Clary Sage, Clove, Chamomile, Cardamom Heart: Ylang-Ylang, Violet, Immortelle, Labdanum (Rockrose), Benzoin,...
308,00 385,00 incl. btw
216,00 270,00 incl. btw
110,00 incl. btw
Ciel Woman Eau de Parfum 100 ml
​Fresh Floral Top notes: gardenia, cyclamen, violet leaves. Heart notes: peach, waterlily, rose, jasmine. Base notes: amber, musk, cedarwood, sandalwood,...
232,00 290,00 incl. btw
Ciel Woman Eau de Parfum 50 ml
​Fresh Floral Top notes: gardenia, cyclamen, violet leaves. Heart notes: peach, waterlily, rose, jasmine. Base notes: amber, musk, cedarwood, sandalwood,...
232,00 290,00 incl. btw

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A
Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order. Niet geldig bij producten met korting.