nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
 
De geschiedenis van Amouage

Amouage is meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en is een luxe luxe geurhuis dat inspiratie put uit de geboorteplaats van het Sultanaat van Oman, met referentiepunten uit een rijk en kleurrijk erfgoed dat tot de verbeelding spreekt van iedereen die in contact komt met zijn prachtige producten.

Bekend om het maken van enkele van de meest verfijnde en exotische geuren ter wereld, herstelt het huis de kunstzinnigheid van de parfumerie om buitengewoon mooie geuren te creëren met een duidelijk standpunt en bronnen over de hele wereld voor unieke en de hoogste kwaliteit ingrediënten.

De kern van alle creaties van Amouage is een kenmerkend akkoord dat de ultieme luxe cultiveert om uniek en onderscheidend te zijn.

Amouage-parfums, die een artistieke benadering hanteren om een ​​originele en evocatief geurige ervaring te creëren, worden gecreëerd door internationaal erkende parfumeurs in Grasse in Zuid-Frankrijk onder leiding van Amouage Creative Director, Christopher Chong.

Amouage is een levensstijl die alleen wordt gezocht door de meest geavanceerde en veeleisende internationale consument. Vandaag de dag heeft het een geweldige aanhang over de hele wereld, waaronder Royals, wereldleiders en enkele van de meest gevierde namen in film, televisie, mode, sport en muziek.

 
 
 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.