nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00
 


ANTONIO ALESSANDRIA
 
Antonio Alessandria werd geboren in Catania, Sicilië op 30 maart 1971. Hij onthulde een vroege passie voor alles wat met de zintuigen te maken had. Hij groeide op tussen het mode-atelier van zijn moeder en de verleiding van klassieke muziek dankzij de pianostudies van zijn zus. Hij koos er echter voor om wetenschappelijke studies te volgen en studeerde af in Electronic Engineering.

Hij begon te werken voor een groot bedrijf in de halfgeleiderindustrie, maar hij was zijn vroege passies nooit vergeten.
Geïntrigeerd sinds zijn jeugd door de wereld van parfum, had hij een openbaring toen hij de wereld van de artistieke parfumerie tegenkwam. Vanaf dat moment besloot hij om een ​​professionele opleiding in parfumerie te starten, dus volgde hij Mouillettes en Co. in Italië en Cinquième Sens in Parijs.
Na deze studies kreeg Antonio de gelegenheid om zijn kennis in formulering te verdiepen dankzij de hulp van enkele onafhankelijke bevestigde parfumeurs.

Ondertussen leidde de wens om zijn passie met mensen te delen hem ertoe om een ​​nieuw avontuur te beginnen: de oprichting van een parfumeriewinkel in Catania, alleen gericht op artistieke parfumerie. Hij stelde zich een warme intieme plek voor, een tijdloze omgeving die mensen zou vermaken met de geschiedenis van parfums en zijn liefde voor prachtige parfumcreaties. De opening van de winkel, Boudoir 36, vond plaats op 31 oktober 2005. In minder dan tien jaar is Boudoir 36 beroemd geworden en de knowhow en expertise van Antonio Alessandria worden erkend in Italië en in het buitenland.

Aan het einde van zijn training begon Antonio Alessandria na te denken over zijn eigen geur die zijn smaak en zijn ervaring met Boudoir 36 kon vertegenwoordigen.
Dus begon hij in 2008 aan de eerste formule te werken, zonder rekening te houden met budgettaire beperkingen op de kosten van grondstoffen, en deze alleen te kiezen vanwege hun uitdrukkingskracht.

Het idee voor de eerste compositie komt van een legende volgens welke, tijdens de periode van tuberoosbloei, jonge vrouwen thuis werden opgesloten om verleiding door mannen te voorkomen, opgewonden door de sensuele geur van deze bedwelmende bloem. Vanaf dit moment werd de verbeeldingskracht en creativiteit van Antonio in gang gezet en werd het idee geboren van een verhaal verdeeld in drie geuren, olfactorische boekdelen van een gedicht gewijd aan de maan.

Alle geuren worden gekenmerkt door sterke contrasten, weelderige structuren en lederen tonen. Alle namen beginnen met de letter N, zoals de nacht. De concentratie van de drie geuren is Eau de Parfum.
 


Weergave:


Bezig met laden...

ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies