nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)

❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)

0
0
Winkelwagen
€ 0,00


                                                                                        

De oorsprong van Brecourt.

Brécourt is de heropleving van een verdwenen familiemerk, Bruno Court, via zijn erfgename, Émilie Bouge. Ze transformeert de naam door de letter "E" van Emilie Bouge te introduceren in het woord "Bruno Court". Daarbij verbindt ze haar wereldse knowhow met een moderne visie op deze onzichtbare kunst, dat is parfumerie.

Het verhaal begint bij het bedrijf Bruno Court dat een uitzonderlijke kwaliteit van essentiële oliën en absoluut produceert uit geurende mediterrane planten en een referentie is in de geurindustrie. Aangezien Bruno Court een essentiële referentie is van hoogwaardige grondstoffen, levert het geurhuis zijn creaties rond deze luxe ingrediënten aan de koninklijke hoven van Europa van de 19e eeuw en wordt het de officiële partner van koningin Alexandra, de koningin van Engeland, koning Edward VII, Koning Frederik VIII van Bulgarije en Napoleon III


Émilie komt uit de 4e generatie van de familie Brecourt waar deze kennis van generatie op generatie wordt doorgegeven en nog steeds leeft. Emilie heeft geur gestudeerd aan de parfumschool van IPSICA en creëert geuren voor bekende merken terwijl ze voor een geurhuis in Grasse werkte voordat ze in december 2010 het BRECOURT HOUSE oprichtte om vrijelijk een luxe en authentieke parfumerie te verkennen. Door deze fascinatie kan ze zich concentreren op haar geuren door het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen die de ziel van haar creaties vertegenwoordigen.


-De Ephemere-collectie is kunst omwille van de kunst. Het is om de geur als kunstwerk te dragen, op dezelfde manier als een meesterwerk dat ons emotioneel ontroert. Ga uit van iemands verschil, wees gedurfd, kies het uitzonderlijke-De contextuele collectie is om het parfum aan te passen aan specifieke omstandigheden en andere context, aan de humor van een persoon, omdat wij als individuen complexe wezens zijn en de geur een accessoire is waarmee we kunnen spelen.             

Klik hier voor de review van Aromax over dit heerlijke merk


Weergave:


Bezig met laden...
Agaressence 100 ml EDP
Oriental Floral
104,00 incl. btw
Agaressence 50 ml EDP
Oriental Floral Top Note: Saffron, Oleander, Black Currant, Plum, Agarwood (Oud) Heart Note: Tuberose, Rose, Ylang-Ylang Base Note: Agarwood (Oud), Woods,...
63,00 79,00 incl. btw
104,00 incl. btw
79,00 incl. btw
Avenue Montaigne 100 ml EDP
Chypre Floral Fruity
104,00 incl. btw
79,00 incl. btw
104,00 incl. btw
Captive 100 ml Eau de Parfum
oriental flower powdery
104,00 incl. btw
Captive 50 ml Eau de Parfum
Oriental flower powdery
104,00 incl. btw
104,00 incl. btw
55,00 79,00 incl. btw
Eau Blanche 100 ml EDP
Citrus Floral Musky
104,00 incl. btw

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A