nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00


                                                                                        

De oorsprong van Brecourt.

Brécourt is de heropleving van een verdwenen familiemerk, Bruno Court, via zijn erfgename, Émilie Bouge. Ze transformeert de naam door de letter "E" van Emilie Bouge te introduceren in het woord "Bruno Court". Daarbij verbindt ze haar wereldse knowhow met een moderne visie op deze onzichtbare kunst, dat is parfumerie.

Het verhaal begint bij het bedrijf Bruno Court dat een uitzonderlijke kwaliteit van essentiële oliën en absoluut produceert uit geurende mediterrane planten en een referentie is in de geurindustrie. Aangezien Bruno Court een essentiële referentie is van hoogwaardige grondstoffen, levert het geurhuis zijn creaties rond deze luxe ingrediënten aan de koninklijke hoven van Europa van de 19e eeuw en wordt het de officiële partner van koningin Alexandra, de koningin van Engeland, koning Edward VII, Koning Frederik VIII van Bulgarije en Napoleon III


Émilie komt uit de 4e generatie van de familie Brecourt waar deze kennis van generatie op generatie wordt doorgegeven en nog steeds leeft. Emilie heeft geur gestudeerd aan de parfumschool van IPSICA en creëert geuren voor bekende merken terwijl ze voor een geurhuis in Grasse werkte voordat ze in december 2010 het BRECOURT HOUSE oprichtte om vrijelijk een luxe en authentieke parfumerie te verkennen. Door deze fascinatie kan ze zich concentreren op haar geuren door het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen die de ziel van haar creaties vertegenwoordigen.


-De Ephemere-collectie is kunst omwille van de kunst. Het is om de geur als kunstwerk te dragen, op dezelfde manier als een meesterwerk dat ons emotioneel ontroert. Ga uit van iemands verschil, wees gedurfd, kies het uitzonderlijke-De contextuele collectie is om het parfum aan te passen aan specifieke omstandigheden en andere context, aan de humor van een persoon, omdat wij als individuen complexe wezens zijn en de geur een accessoire is waarmee we kunnen spelen.             

Klik hier voor de review van Aromax over dit heerlijke merk


Weergave:


Bezig met laden...

♥️ Black Friday en Cyber Monday Deals (15% discount) ♥️

ParfuMaria's Black Friday en Cyber Monday deals van 27 November tot en met 30 november:
Kortingscode: CYBERBLACK2020 (15% korting) 


LET OP! We maken geen samples naar keuze tijdens deze kortingsdagen. Artikelen met een bestaande korting uitgesloten van deze actie.
Deze aanbieding is geldig voor orders boven 75 euro