nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Afbeeldingsresultaat voor cire trudon logo
 


                                                                        Cire Trudon, opgericht in 1643 in Parijs, is een synoniem geworden voor de fijnste geurkaarsen. Cire Trudon, oorspronkelijk leverancier van het Franse koninklijke hof, blijft haar tradities eren door duurzame geurkaarsen van hoge kwaliteit te creëren en nodigt ons uit voor een reukreis door de geschiedenis.

Traditionele knowhow, vakmanschap en innovatie zijn waarden die Cire symboliseren Trudon, een Frans Maison dat nauw verbonden is met de Lichtstad.

Roi Soleil, Mademoiselle de La Vallière, Trianon… Achter de elegante gevel van zijn Parijse boetiek aan de rue de Seine, onthult een uitzonderlijke op maat gemaakte winkel de creaties van Cire Trudon en verwelkomt u in een warme en ontspannen sfeer waar u het traditionele Franse vakmanschap kunt waarderen .

Met een sterk erfgoed en echte expertise heeft deze instelling zich door de eeuwen heen gevestigd met een zorgvuldige toewijding aan kwaliteit. Cire Trudon gebruikt een perfecte wasformule en blijft unieke kaarsen onthullen die gemaakt zijn met hoogwaardige plantaardige was met respect voor het milieu. Elk glas is gemaakt door ambachtslieden en is uniek en versierd met een gouden schild.

We nodigen u uit om de collecties en geschiedenis van Cire Trudon vanaf het begin tot heden te ontdekken.
 Weergave:


Bezig met laden...
75,00 incl. btw
ABD EL KADER - Limited Edition Rose Gold GREAT 3kg
Maroccan Mint Tea Top Note: Mint, Lemon, Black Currant , Apple, Ginger, Clove Heart Note: Jasmine Base Note: Van
336,00 480,00 incl. btw
ABD EL KADER - Limited Edition white
Maroccan Mint Tea Top Note: Mint, Lemon, Black Currant , Apple, Ginger, Clove Heart Note: Jasmine Base Note: Van
85,00 incl. btw
ABD EL KADER - Perfumed Candle
Maroccan Mint Tea
75,00 incl. btw
75,00 incl. btw
BALMORAL - Perfumed Candle
Mist soil and Meadows
75,00 incl. btw
BARTOLOME - Perfumed Candle
Head Notes: Nutmeg, Saffron. Heart Notes: Carrott Seed, Cypress, Liquorice. Base Notes: Amber, Cedarwood, Vanilla, Vetiver.
52,50 75,00 incl. btw
Bruma Eau de Parfum 100 ml
Oriental Flower
180,00 incl. btw
75,00 incl. btw
75,00 incl. btw

Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order.