nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

ParfuMaria behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft  neem dan contact met ons op.

Betreft het zogeheten "splitten" of decanteren door onze klanten zonder geijkte apparatuur goedgekeurd door de Economische Controledienst:

"De door ons te leveren of geleverde verpakkingseenheden zijn bestemd voor persoonlijk gebruik en zijn niet geschikt om te verdelen in zijn geleverde eenheid of delen ervan al dan niet als gevolg van het splitsen van de geleverde eenheid". ParfuMaria is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van de geleverde hoeveelheden als mogelijk gevolg van het openen van de primaire verpakking door beoogd splitsen van de oorspronkelijk geleverde hoeveelheid naar kleinere eenheden". Het verbreken / openen van de primaire verpakking en daarmee het risico op het verloren gaan van de oorspronkelijk geleverde hoeveelheid geleverd in de originele primaire verpakking berust volledig bij koper.

 
Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order.