nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)

❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)

0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

ParfuMaria behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft  neem dan contact met ons op.

Betreft het zogeheten "splitten" of decanteren door onze klanten zonder geijkte apparatuur goedgekeurd door de Economische Controledienst:

"De door ons te leveren of geleverde verpakkingseenheden zijn bestemd voor persoonlijk gebruik en zijn niet geschikt om te verdelen in zijn geleverde eenheid of delen ervan al dan niet als gevolg van het splitsen van de geleverde eenheid". ParfuMaria is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van de geleverde hoeveelheden als mogelijk gevolg van het openen van de primaire verpakking door beoogd splitsen van de oorspronkelijk geleverde hoeveelheid naar kleinere eenheden". Het verbreken / openen van de primaire verpakking en daarmee het risico op het verloren gaan van de oorspronkelijk geleverde hoeveelheid geleverd in de originele primaire verpakking berust volledig bij koper.

 
Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A