nl en
⌚ Vandaag voor 13:00 besteld, morgen in huis* (binnen Nederland)

❤ Gratis verzending boven € 100 (Voor Nederland, Belgie en Duitsland)

0
0
Winkelwagen
€ 0,00
De makers
Marina Sersale werd geboren in Rome, Italië, uit een Italiaanse vader en een Engelse moeder. Via haar vader maakt ze deel uit van de familie die het beroemde bekroonde 5-sterrenhotel Le Sirenuse in Positano, aan de Amalfikust in Zuid-Italië, heeft opgericht en nog steeds in haar bezit heeft. Voordat ze met geurstoffen werkte, was ze documentairemaker en producent.

Sebastián Alvarez Murena werd geboren in Buenos Aires, Argentinië, in een familie van schrijvers, en woonde in Spanje en Zwitserland voordat hij zich vestigde in Rome, waar hij de afgelopen 30 jaar heeft gewoond. Hij is journalist en ondernemer.

OVER PASSIE
Aanvankelijk een geheim tussen de kenners, van Positano Eau d'Italie reisde snel de wereld rond, de sleutel tot het succes was een echt Italiaans ingrediënt: la passione, diezelfde brandende passie die de wereld schoonheid en uitmuntendheid in kunst, mode en ontwerp. Bij Eau d'Italie werken we samen met de grootste makers ter wereld - "neuzen", zoals ze in de branche worden genoemd - en we gebruiken alleen hoogwaardige materialen om geuren en lichaamsverzorgingsproducten te creëren die altijd eigentijds, altijd origineel zijn, altijd inspirerend.

DE "NEUZEN" (parfumeurs) ACHTER ELKE GEUR
Bertrand Duchaufour: Eau d'Italia, Paestum Rose, Sienne l'Hiver, Bois d'Ombrie, Baume du Doge, Magnolia Romana, Jardin du Poete.
Alberto Morillas: Au Lac.
Jacques Cavallier: Un Bateau pour Capri.


Weergave:


Bezig met laden...
105,00 incl. btw
105,00 incl. btw
105,00 incl. btw
125,00 incl. btw
105,00 incl. btw
125,00 incl. btw
125,00 incl. btw
105,00 incl. btw
125,00 incl. btw
105,00 incl. btw
125,00 incl. btw

Tinbergenlaan 5
3401 MT IJsselstein
info@parfumaria.com
Ga naar contactformulier
T.n.v: Parfumaria
IBAN: NL90 INGB 0006 2723 60
BIC: INGBNL2A
Actie!!! Zolang de voorraad strekt krijgt u een GRATIS tasverstuiver bij aankoop van een geur van Montale of bij een geur van Mancera in 120 ml! Vermeldt wel even in het opmerkingenveld uit welke 2 andere geuren wij kunnen kiezen. Zodra u niets vermeldt kiezen wij voor gratis samples. 
Let op: u kunt niet dezelfde geur kiezen als uw aankoop omdat het juist ontzettend leuk om is meer van Montale of Mancera te ontdekken. Geen gratis samples bij deze actie. * Maximaal 1 tasverstuiver per order. Niet geldig bij producten met korting.