Top

ONZE WINKEL VOOR UZELF

PRIVATE SHOPPING

Winkelt u graag maar heeft u door de dagelijkse praktijk grote haast of stelt u privacy op prijs? Bij ParfuMaria zijn we daar op ingesteld, we openen de winkel speciaal voor u !

Op afspraak bij ParfuMaria heerlijk en rustig shoppen.

Als u voor deze privebehandeling kiest wordt u voorzien van persoonlijke aandacht zonder andere klanten om u heen. Een persoonlijk gesprek waarin u uw parfumwensen kenbaar maakt hoort er ook bij. U krijgt advies over welke geuren er bij u passen indien u dat wenst.


Private Shopping is op aanvraag en bedoeld om het comfort en de luxe van een lege winkel te bieden aan de drukke vrouw of man. Wij vinden namelijk dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn en dragen graag bij aan een fantastische geurenbeleving waarbij rust en ruimte u geboden wordt. 

Mogelijkheden en tijden voor Private Shopping

Elke Maandagochtend tot en met Zaterdagochtend en voor groepen ook op Maandag en Dinsdagavond.

Alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega’s een paar uur relaxed shoppen? 
Elke ochtend van Maandag tot en met Zaterdag bent u alleen of met uw vrienden of vriendinnen vanaf 9 uur tot en met 12 uur van harte welkom op afspraak voor uw Private Shopping ervaring.

Tevens bieden wij als extra tijden voor groepen vanaf 5 personen en maximaal 10 personen  de gelegenheid tot Private Shoppen op de Maandagavonden en Dinsdagavonden vanaf 19.00 tot 21.00.

De winkel is dan alleen voor u/ jullie geopend en u wordt verwend met koffie, thee en iets lekkers.

Aan Private Shopping zijn geen extra kosten verbonden. Tijdens de private shopping bieden wij de mogelijkheid van een High Tea voor minimaal 5 personen. Desgewenst geven we u hiervoor de prijs op.

Mail ons voor het maken van een afspraak minimaal een week van tevoren op info@parfumaria.com.


@