nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Een voorliefde voor de heerlijke geuren uit het oosten en Arabië, verzameld uit alle delen van de geschiedenis. Dat is waardoor MONTALE parfum wordt gekarakteriseerd. Parfumeurs van over de hele wereld kozen hout, wierook, balsem, amber, aoud, rozen en nog duizenden andere fantastische geuren. Deze parfumeurs maken hiermee de MONTALE parfums, gelukszalfjes en liefdesdrankjes. Lang geleden, in het hof van koningen en sultans, werd er van Aouds, als mysterieuze duizendjarige zalfjes, gezegd dat afrodisiacum waren. Ze geven verfijning, kracht en een heerlijke geur aan die geuren afkomstig uit alle delen van de geschiedenis.

Pierre Montale
De geuren van de Montale collectie weerspiegelen de meer dan 30 jaar ervaring die Pierre Montale als internationaal gevierd parfumeur heeft. Hij heeft lange tijd in Saudi Arabië gewerkt en na zijn terugkomst een collectie gecreëerd die gekarakteriseerd wordt door zijn liefde voor het oosten en zijn fascinerende levensverhaal.

Gedurende zijn tijd in Saudi Arabië heeft hij als parfumeur voor de koninklijke en de rijke elite gewerkt. Niet alleen staat deze klasse bekend om zijn exotische smaken, maar ook om een kritische houding. Ze wilden alleen de crème de la crème en dat is precies wat Pierre Montale ze kon bieden. Dit gaf hem niet alleen een hoop ervaring, maar ook inzicht in de cultuur. Deze geschiedenis ruik je terug in de geuren die hij vandaag de dag produceert.

De flessen die worden gebruikt om de parfums in te bergen zijn op zichzelf al erg bijzonder. Door de tijd heen kan licht bijdragen aan de afname van de kwaliteit van de geur van parfum. De flessen die door MONTALE worden gebruikt zijn van aliminium gemaakt. Hierdoor worden deze parfurms beschermt tegen de schadelijke werking van het licht van buitenaf. Hierdoor blijft MONTALE parfum langer in topconditie.


De exacte methode van MONTALE parfum is één van de best bewaarde geheimen uit de industrie. Desondanks is er toch één ding bekend over het productieproces van deze bijzondere parfum. De gebruikte ingrediënten zijn niet alleen volledig natuurlijk, maar worden ook gebruikt in hoge concentratie. Hierdoor hebben deze parfums een duidelijk eigen karakter.

Let op:
Elke Montalefles is gemaakt van aluminium. De fles heeft een inhoud van 128 ml. Het merk garandeert dat elke Montale fles precies tot 100 ml afgevuld op een zeer professionele manier van vullen met geijkte apparatuur onder strenge controles. Hierin zijn nooit verschillen. Doordat de flacon lichtgewicht is en van aluminium lijkt het alsof een fles minder weegt of deels gevuld is. Dit kenmerkend voor het merk Montale. Soms gaan mensen schudden en is het net alsof de inhoudt klotst waardoor het lijkt alsof er minder vloeistof in de flacon zit. Helaas maken we ook mee dat mensen dan de fles zelf open gaan maken en het parfum gaan overgieten en wegen. Zodra u dat doet onstaat er verdamping van alcohol. Een fles zelf openmaken zorgt altijd voor kwaliteitsverlies en verlies van grondstoffen die belangrijk zijn voor de formule. Een fles zal niet meer goed afsluiten waardoor er grondstoffen verloren zullen gaan. Alcohol verdampt als een fles niet goed meer afsluit.

Zodra u zelf een fles openmaakt verliest u elk recht van retour. Bij het maken van uw order gaan we ervan uit dat u hier kenis van genomen heeft.

 Weergave:


Bezig met laden...


 

 


ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.