nl en
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)
VANDAAG VOOR 13:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS* (BINNEN NEDERLAND)
GRATIS VERZENDING BOVEN € 100 (VOOR NEDERLAND, BELGIE EN DUITSLAND)


0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Een voorliefde voor de heerlijke geuren uit het oosten en Arabië, verzameld uit alle delen van de geschiedenis. Dat is waardoor MONTALE parfum wordt gekarakteriseerd. Parfumeurs van over de hele wereld kozen hout, wierook, balsem, amber, aoud, rozen en nog duizenden andere fantastische geuren. Deze parfumeurs maken hiermee de MONTALE parfums, gelukszalfjes en liefdesdrankjes. Lang geleden, in het hof van koningen en sultans, werd er van Aouds, als mysterieuze duizendjarige zalfjes, gezegd dat afrodisiacum waren. Ze geven verfijning, kracht en een heerlijke geur aan die geuren afkomstig uit alle delen van de geschiedenis.

Pierre Montale

De geuren van de Montale collectie weerspiegelen de meer dan 30 jaar ervaring die Pierre Montale als internationaal gevierd parfumeur heeft. Hij heeft lange tijd in Saudi Arabië gewerkt en na zijn terugkomst een collectie gecreëerd die gekarakteriseerd wordt door zijn liefde voor het oosten en zijn fascinerende levensverhaal.

Gedurende zijn tijd in Saudi Arabië heeft hij als parfumeur voor de koninklijke en de rijke elite gewerkt. Niet alleen staat deze klasse bekend om zijn exotische smaken, maar ook om een kritische houding. Ze wilden alleen de crème de la crème en dat is precies wat Pierre Montale ze kon bieden. Dit gaf hem niet alleen een hoop ervaring, maar ook inzicht in de cultuur. Deze geschiedenis ruik je terug in de geuren die hij vandaag de dag produceert.Weergave:


Bezig met laden...

De flessen die worden gebruikt om de parfums in te bergen zijn op zichzelf al erg bijzonder. Door de tijd heen kan licht bijdragen aan de afname van de kwaliteit van de geur van parfum. De flessen die door MONTALE worden gebruikt zijn van aliminium gemaakt. Hierdoor worden deze parfurms beschermt tegen de schadelijke werking van het licht van buitenaf. Hierdoor blijft MONTALE parfum langer in topconditie.

De exacte methode van MONTALE parfum is één van de best bewaarde geheimen uit de industrie. Desondanks is er toch één ding bekend over het productieproces van deze bijzondere parfum. De gebruikte ingrediënten zijn niet alleen volledig natuurlijk, maar worden ook gebruikt in hoge concentratie. Hierdoor hebben deze parfums een duidelijk eigen karakter.


ParfuMaria gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.